Derinjack3
Decapat
PSU yanmıştı değiştirdim. Bu defa görüntü gitti. Anakart arızalı olduğunu öğrendim. Servise verdim. Tamir edildi. Taktım hala görüntü yok. Ne yapmalıyım?
Statik elektriği boşalttım. Ramleri silgiyle sildim. Slot değiştirdim. Durum aynıPSU kaynaklı olmayabilir bir çok benzeri hatta üst sistemlerde 500 kullanılıyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayalım. İşlemciyi siz mi taktınız takarken pinlere zarar vermiş olabilir misiniz? Tekrar söylüyorum statik elektrik boşaltıp bellekleri söküp tek tek deneyin.
Peki PSU ne marka?
Acaba psu kablolarında herhangi bir temassızlık olabilir mi?R
Statik elektriği boşalttım. Ramleri silgiyle sildim. Slot değiştirdim. Durum aynı
![]()
Fsp 500w Fsp500-60ahbc 80+ Aktif Pfc Güç Kaynağı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Fsp 500w Fsp500-60ahbc 80+ Aktif Pfc Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
PSU'nun marka ve modelini belirtir misin?
Dönüştürücü yok.Monitörünüz VGA girişlimi dönüştürücü mü kullanıyorsunuz, ekran kartına takmanız gereken girişi anakarta takmadığınıza emin olun. Ekran kartına taktığıunız kablonun yerine sağlam ve tam olarak oturduğuna emin olun bazen yanıltabiliyor.
Nasıl yapılır bilmiyorum. Forumda görmüştüm cmosu .kılavuzda nasıl yapılacağı vardır diye söylüyorlardı. Ama anakartın kutusunda ilk aldığımdan beri kılavuz yoktu. Muhtemelen montajı yapan vatan yetkilisi kaybetti.Servisten geldi demişsiniz anakart ne kadar kaliteli iş yapacakları tartışılır. Cmos reset deneyin bir de o şekilde çözüm olmaya çalışın.
Şimdi araştırdım pili çıkartmamı söylüyordu. Ben zaten çıkartıp beklettim ona rağmen hala aynı.hatta ben pilsiz halde çalıştırdım durum yine aynı.Servisten geldi demişsiniz anakart ne kadar kaliteli iş yapacakları tartışılır. Cmos reset deneyin bir de o şekilde çözüm olmaya çalışın.
Tabii sen daha iyi bilriisn ama cpu ışığı yanmıyor galiba diğerleri yanıyor. Sorunu anlamış değilim, zatenYabancı forumlarda anakart CPU uyarı ışığı sorununun farklı bir BIOS yüklenerek çözüme kavuşacağından bahsedilmiş.
Anakart arızası o tamirci söyledi muhtemelen anakartta sıkıntı var dedi ama servisin sitesinde ekte belirttiğim gibi onlar da sorunu görüntü yok olarak bulmuşlaranakartın arızalı olduğu kanısına nereden varmıştınız servis bu sebeple neyi onardığını söyledi?
Bu da servisi kağıdıanakartın arızalı olduğu kanısına nereden varmıştınız servis bu sebeple neyi onardığını söyledi?
Bu da servisi kağıdıanakartın arızalı olduğu kanısına nereden varmıştınız servis bu sebeple neyi onardığını söyledi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.