PSU yanmıştı değiştirdim. Bu defa görüntü gitti. Anakart arızalı olduğunu öğrendim. Servise verdim. Tamir edildi. Taktım hala görüntü yok. Ne yapmalıyım?
PSU kaynaklı olmayabilir bir çok benzeri hatta üst sistemlerde 500 kullanılıyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayalım. İşlemciyi siz mi taktınız takarken pinlere zarar vermiş olabilir misiniz? Tekrar söylüyorum statik elektrik boşaltıp bellekleri söküp tek tek deneyin.
Fsp 500w Fsp500-60ahbc 80+ Aktif Pfc Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Fsp 500w Fsp500-60ahbc 80+ Aktif Pfc Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Monitörünüz VGA girişlimi dönüştürücü mü kullanıyorsunuz, ekran kartına takmanız gereken girişi anakarta takmadığınıza emin olun. Ekran kartına taktığıunız kablonun yerine sağlam ve tam olarak oturduğuna emin olun bazen yanıltabiliyor.
Monitörünüz VGA girişlimi dönüştürücü mü kullanıyorsunuz, ekran kartına takmanız gereken girişi anakarta takmadığınıza emin olun. Ekran kartına taktığıunız kablonun yerine sağlam ve tam olarak oturduğuna emin olun bazen yanıltabiliyor.
Dönüştürücü yok.
Hdmı ekran kartına takılı. Hatta karttaki iki slota da denedim sonuç aynı.
Ekran kartının vidasını fazladan sıktım.
Kabloyu bastırdı. Sonuç hala aynı
Nasıl yapılır bilmiyorum. Forumda görmüştüm cmosu .kılavuzda nasıl yapılacağı vardır diye söylüyorlardı. Ama anakartın kutusunda ilk aldığımdan beri kılavuz yoktu. Muhtemelen montajı yapan vatan yetkilisi kaybetti.
Anakart arızası o tamirci söyledi muhtemelen anakartta sıkıntı var dedi ama servisin sitesinde ekte belirttiğim gibi onlar da sorunu görüntü yok olarak bulmuşlar