Merhaba BIOS ayarlarından Secure Boot'u açmaya çalışırken yanlışlıkla “remove UEFI ca from db” diye bir seçeneğe tıkladım. Save and exit yaptıktan sonra ise bilgisayarım açıldı ama görüntüm gitti. BIOS ekranına vs giremiyorum ne yapmalıyım?
Bana öğrenmemi söylediğin şey hakkında zerre bilginiz olmadığı aşikar.
Sabit diskte BIOS la irtibata geçen ve BIOS'la ilgili ayarlar vardır. En fazla onları ve diğer donanımlarla ilgili (ekran kartı, işlemci vs) girdileri kaldırabilir.
BIOS tan birşey kaldıramaz. Lütfen bilmediğiniz konularda sallamayın. Bana yönelik sözleriniz önemli değil ama milleti yanlış fikirlere yönlendiriyorsunuz.
Hocam diski çıkardım bilgisayarı çalıştırdım ancak BIOS tuşuna bastığımda yine ekran gelmedi.Galiba bir şeyi yanlış yaptım o yüzden BIOS pilini çıkarmayı deneyeceğim.
Hocam diski çıkardım bilgisayarı çalıştırdım ancak BIOS tuşuna bastığımda yine ekran gelmedi.Galiba bir şeyi yanlış yaptım o yüzden BIOS pilini çıkarmayı deneyeceğim.
Is there a way to fix this? After hours of trying I was unable to boot Windows by pressing F12 and enter even without see nothing on the screen but my bios is buggy (Is acting strange too, I plug t...
www.dell.com
Anakartınız için nasıl yapıldığını araştırmadım ama flash/USB ile BIOS güncellemenin yapılıp yapılamadığını ve nasıl yapıldığını araştırmanızı öneririm. Soruna sebep olup olmayacağını kestirememekle beraber işlem esnasında sabit disk ve ekran kartının takılı olmaması daha iyi olabilir.
Is there a way to fix this? After hours of trying I was unable to boot Windows by pressing F12 and enter even without see nothing on the screen but my bios is buggy (Is acting strange too, I plug t...