Kardeş, sisteminin ekran kartından ibaret olması güzel.Mesela gtays virussuz bir mod yuklerkerken virüs algılayıp modu kurmama engele oluyor
Kardeşim tamam
Ekran kartı 6650rx
Windows 10
Obs stüdyo steam epic gta 5 cs2 open 4 rockstar
Bilgisayara gta için virüs olmayan herkesin kullandığı modlari indirmeye çalışıyorum
Normal müzik falan dinliyorum yani sadece ailecek kullanıyoruz
Virüs taramasından defedender ile yaptım
Birde bazı uygulamaların simgesi böyle oldu
Puawin32 diye bir dosya var
Hatayı tahmin mi edeceğiz arkadaş?Bilgisayarın bu aralar çok fazla hata vermeye başladı. Formatsiz bir şekilde bunu çözebilirsiniz?
Hatayı tahmin mi edeceğiz arkadaş?
Yani Windows her şeyi virüs algılamaya başladı bazı uygulamaların logosu fotoğraflar logosu var ya onun gibi oldu önceden bastığımda açılması birdi şimdi 1dk suruyor.
DeniycemDeneyin.Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Deniycem
Aynı değişen bir şey yok pc çok iyi ama yavaşlamaya da başladıDeneyin.Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Evet yaptımWindows virüs algılıyorsa mantıken virüs vardır, tam tarama yaptın mı? Bu nedenle de sistem yavaşlaması normal.
Görev yöneticisinden, boşta işlemci kullanım yüzdesine bakar mısın?Evet yaptım
Cpu %10Görev yöneticisinden, boşta işlemci kullanım yüzdesine bakar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.