PC çok geç açılıyor ve hiçbir uygulamaya giremiyorum

• Konuyu başlatan Xacah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.930

Xacah

Centipat
Önceki gün notebookun oralardan yanık bir şey kokusu gelmişti. Çin malı adaptör takılıydı, onu çıkardım ve koku gitti. Herhalde notebooktan geliyormuş ama anlamadığım bir şey var, koku geldikten sonra yaklaşık 6-7 saat oyun oynadım ve performans kaybı vs. yoktu. Bu sabah açmaya çalıştığımda 15 saniyede açılan PC, 4 dakikada açıldı ve masaüstü simgeleri 20 saniyede geldi.
Başlangıçta açılan Steam'ı bile kapatamadım donup kalıyor. Yanıt vermiyor ekranındaki kapat tuşuna bastığımda o da donuyor. SSD'den şüpheleniyorum ama test edecek programı bile açamıyorum. SSD'den HDD'ye 100 MB'lık dosya aktardım, sonra aynı işlemi tersten yaptım ama gözle görülür bir yavaşlık bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diz üstü bilgisayar iç parçalarından anlıyorsanız dikkatlice açıp HDD ve SSD'ye bakmanızı tavsiye ederim sorunun donanımsal olması %80 kendinizde belirtmişsiniz yanık kokusu falan kısacası yapabiliyorsanız içini açın bakın yapmıyorsanız anlayan birine götürün sistemin kurulu olduğu diskte sorun olması yüksek ihtimal.

bu konuyu yazdıktan sonra pc dondu göndermedim sanıp yeni bir konu açtım ve orda daha detaylı anlattım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı