PC çok ısınıyor ve donarak siyah ekran veriyor

qluchh

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gündür bilgisayarım aşırı yavaştı, havaların ısınmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayar işlemci aşırı ısınmasından kendini yeniden başlatıp duruyordu.
Macunum olmadığı için macun siparişim gelene kadar içindeki tozları temizledim. İşlemci sıcaklığım boşta bile 70,80 civarında dolanıyor, fan full güçte çalışıyor.
Garip olan şimdi başlıyor biraz önce bilgisayarı yeniden başlattığımda şifre ekranını geçince bilgisayar dondu ve siyah ekran geldi ve (normalde hiç olmaz) kameram açıldı CTRL Shift ESC yapıp görev yöntecisini açtım. Bir kez daha yeniden başlattım yine kemaram açıldı NVIDIA Broadcast'i kapatınca kameradaki ışık söndü. Normalde kameram açılmaz neden olmuş olabilir? Broadcastten dolayı olsa daha önce de yaşardım.

Knk gereksiz çalışan programlar olabilir
ctrl + alt + delete yap
ardından görev yöneticisine tıkla
istemediğin bir program çalışıyorsa kapat
veya virüs taraması yapabilirsin çünkü son zamanlarda hackerlar başkalarının bilgisayarları aracılığıyla bitcoin mining yapıyor bu durum da bilgisayarı yorabilir ve siyah ekran görüyor olmanı açıklar önemli dosyalarını kurtarıp format atabilirsin

ayrıca sorun bunlardan biri değilse uygun bir soğutucu modeli aramanı öneririm

Virüs olduğunu düşünmüyorum. Bilmediğim yazılım yüklemem. Yavaşlama sorunu 2 haftadır vardı. Macunu 2 yıldır değişmiyorum. Bu da benim hatam. Sadece kamera açılmasını anlamış değilim.

Kanka gereksiz çalışan programlar olabilir.
CTRL + alt + delete yap.
Ardından görev yöneticisine tıkla.
İstemediğin bir program çalışıyorsa kapat.
Veya virüs taraması yapabilirsin çünkü son zamanlarda hackerlar başkalarının bilgisayarları aracılığıyla Bitcoin mining yapıyor bu durum da bilgisayarı yorabilir ve siyah ekran görüyor olmanı açıklar önemli dosyalarını kurtarıp format atabilirsin.

Ayrıca sorun bunlardan biri değilse uygun bir soğutucu modeli aramanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı