Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 11 Kasım 2020 #1 PC'im 1 gün önce sorunsuz çalışırken şimdi oyunlara girince çok kötü kasıyor ve yüm oyunlarda böyle. Minecraft girsem kasıyor, buna ne sebep olabilir?
PC'im 1 gün önce sorunsuz çalışırken şimdi oyunlara girince çok kötü kasıyor ve yüm oyunlarda böyle. Minecraft girsem kasıyor, buna ne sebep olabilir?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Kasım 2020 #11 Nolde Black dedi: i7 7700. GTX 1050. 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... SSD var mı? RAM tek kanal mı? Bu sorun ne zaman ortaya çıktı? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Oyun içi sıcaklık ve kullanım değerleriniz nasıl? Kaspersky Security Cloud Free ve Malwarebytes ile tam tarama yapıp, sonuçları paylaşın. Artı 0 Eksi
Nolde Black dedi: i7 7700. GTX 1050. 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... SSD var mı? RAM tek kanal mı? Bu sorun ne zaman ortaya çıktı? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Oyun içi sıcaklık ve kullanım değerleriniz nasıl? Kaspersky Security Cloud Free ve Malwarebytes ile tam tarama yapıp, sonuçları paylaşın.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Kasım 2020 #12 Nolde Black dedi: Şöyle oyun dışında her şeyi yapabiliyorum FPS düşmesi olmadan şimdi Minecraft girsem 5 FPS oluyor. Genişletmek için tıkla... Driverleriniz güncel mi? Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Windows sürümünüz nedir? Bilgisayarda SSD kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Nolde Black dedi: Şöyle oyun dışında her şeyi yapabiliyorum FPS düşmesi olmadan şimdi Minecraft girsem 5 FPS oluyor. Genişletmek için tıkla... Driverleriniz güncel mi? Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Windows sürümünüz nedir? Bilgisayarda SSD kullanıyor musunuz?
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 11 Kasım 2020 #13 Nolde Black dedi: Şöyle oyun dışında her şeyi yapabiliyorum FPS düşmesi olmadan şimdi Minecraft girsem 5 FPS oluyor. Genişletmek için tıkla... Driver HUB, Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Artı 0 Eksi
Nolde Black dedi: Şöyle oyun dışında her şeyi yapabiliyorum FPS düşmesi olmadan şimdi Minecraft girsem 5 FPS oluyor. Genişletmek için tıkla... Driver HUB, Driver Booster gibi bir program kullandınız mı?
KS KS Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 11 Kasım 2020 #14 kerobey dedi: Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Ücretli bir program mı? PanzerTR dedi: SSD? RAM'leriniz kaç MHz'de çalışıyor, XMP açık mı? Sürücülerinizi nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... 128 GB SSD ve RAM'lar 2.80 Hz'de çalışıyor. 292941 dedi: Driver Hub, Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Samotne Ciasteczka dedi: SSD var mı? RAM tek kanal mı? Bu sorun ne zaman ortaya çıktı? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Oyun içi sıcaklık ve kullanım değerleriniz nasıl? Kaspersky Security Cloud Free ve Malwarebytes ile tam tarama yapıp, sonuçları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum SSD var RAM tek kanal dün ortaya çıktı bu sorun oyun içi sıcaklık genelde 40 derece. Artı 0 Eksi
kerobey dedi: Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Ücretli bir program mı? PanzerTR dedi: SSD? RAM'leriniz kaç MHz'de çalışıyor, XMP açık mı? Sürücülerinizi nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla... 128 GB SSD ve RAM'lar 2.80 Hz'de çalışıyor. 292941 dedi: Driver Hub, Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Samotne Ciasteczka dedi: SSD var mı? RAM tek kanal mı? Bu sorun ne zaman ortaya çıktı? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Oyun içi sıcaklık ve kullanım değerleriniz nasıl? Kaspersky Security Cloud Free ve Malwarebytes ile tam tarama yapıp, sonuçları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum SSD var RAM tek kanal dün ortaya çıktı bu sorun oyun içi sıcaklık genelde 40 derece.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Kasım 2020 #15 Nolde Black dedi: Ücretli bir program mı? 128 GB SSD ve RAM'lar 2.80 Hz'de çalışıyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü kullanabilirsiniz, bu siteden deneme sürümünü indirin ve tam tarama yaptıktan sonra bizimle paylaşın. Artı 0 Eksi
Nolde Black dedi: Ücretli bir program mı? 128 GB SSD ve RAM'lar 2.80 Hz'de çalışıyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü kullanabilirsiniz, bu siteden deneme sürümünü indirin ve tam tarama yaptıktan sonra bizimle paylaşın.
KS KS Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 11 Kasım 2020 #16 244765 dedi: Deneme sürümünü kullanabilirsiniz, bu siteden deneme sürümünü indirin ve tam tarama yaptıktan sonra bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şu an tarıyorum. Nolde Black dedi: Şu an tarıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tarama mı yapayım yoksa hızlı tarama mı? Son düzenleme: 11 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
244765 dedi: Deneme sürümünü kullanabilirsiniz, bu siteden deneme sürümünü indirin ve tam tarama yaptıktan sonra bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şu an tarıyorum. Nolde Black dedi: Şu an tarıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tarama mı yapayım yoksa hızlı tarama mı?