Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi tatile gidip geldim ve geldiğimde sistemde ağır donmalar kasmalar vesaire mevcuttu format atıp tekrardan denediğimde sorun hala aynı devam etmekteydi hala da çözüm yolu arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Donanım özelliklerini yazar mısın hocam ?Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi tatile gidip geldim ve geldiğimde sistemde ağır donmalar kasmalar vesaire mevcuttu format atıp tekrardan denediğimde sorun hala aynı devam etmekteydi hala da çözüm yolu arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi tatile gidip geldim ve geldiğimde sistemde ağır donmalar kasmalar vesaire mevcuttu format atıp tekrardan denediğimde sorun hala aynı devam etmekteydi hala da çözüm yolu arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
i5 650 3.20GhzDonanım özelliklerini yazar mısın hocam ?
Kasada çok toz ve kir birikmiş olabilir. Biraz temizlemeyi deneyin.Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi tatile gidip geldim ve geldiğimde sistemde ağır donmalar kasmalar vesaire mevcuttu format atıp tekrardan denediğimde sorun hala aynı devam etmekteydi hala da çözüm yolu arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Gayet iyi bir şekilde temizlendi 3-4 gündür kullanıyorumKasada çok toz ve kir birikmiş olabilir. Biraz temizlemeyi deneyin.
Eğer bu da sorununuzu çözmemişse bilgisayarı bir süre kullanın, düzelmesi gerek.
i5 650 3.20GHz
AMD Radeon R7 240 series
8 GB RAM DDR3
Anakart H55kfl
1TB HDD Toshiba
i5 650 3.20GHz
AMD Radeon R7 240 series.
8 GB RAM DDR3.
Anakart H55kfl.
1TB HDD Toshiba.
Hocam ama zaten 3-4 gündür kullanıyorum bi anormallik var gibiTam da düşündüğüm gibi sistemiz eski dediğim gibi bir bilemedin iki gün kasarak kullan zamanla kendine gelecektir.
Hocam ama zaten 3-4 gündür kullanıyorum bir anormallik var gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.