PC CS:GO'da aniden restart atıyor

AlphuScs

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, bildiğiniz üzere 2 ay öncesinde kendime yeni PC almıştım ve CS:GO'da aniden restart atıyordu PC kendine. Donanımsal anlamda bakacak olursak, RAM'ler sıfırıyla değiştirildi, yeni anakart alındı, SSD sıfırıyla değiştirildi, yen, PSU alındı, işlemci sıfırıyla değiştirildi. Ekran kartını da gönderdiğimde yetkili servis bir sıkıntısı yok diye ekran kartını geri gönderdi. Neredeyse tüm parçaların değişmesine rağmen hata hala devam etmekte. Ne yapmam gerekiyor bir fikrim kalmadı.
Sistem özellikleri.
Ekran kartı: MSI RX 5700 XT Gaming X.
SSD: WD wdc M.2 NVMe 500 GB.
Anakart: MSI B550 M Mortar.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: G.Skill rıpshaws 2x8 CL 16 3200 MHz RAM.
Kasa: Thermaltake commander G33.
PSU: Cooler Master MWE 750W + 80 Plus PSU.

Benim de bilgisayardım da bu sorun var.

PC Google da falan sorunssuz bir sekilde calısıyor kapanmıyor.

Taki oyunlarda falan restart atıyor ve acılınca ekran gelmiyor ekran kartım RX 7600 XT 16 GB.

Yeni aldıgım bir ekran kartı oldugu icin sorun yok sanıyorum.

Ama ilk basta guc kaynagı sonrasında anakart olarak degistirme ve guncelleme yaptım sorun duzelsin diye.

Ama sorun duzelmedi devam etti işlemciyi degistim deneme amaclı devam etti RAM'lari tek tek denedim slotlarını degisip denedim olmadı sorun buyuk ihtimalle ekran kartı olabilir.

Ama stres testlerinde kapanma olmuyor anlamadım kafayı sıyırıcam.

Deneme amaclı ek bir ekran kartım olsa deneyeceğim ama yok.

Ekran kartını dedigim gibi yeni aldım hepsibusdan ama bir sıkınyı yok deyip geri gondermelerinde korkuyorum.

Yani testlerde sorun cıkarmıyor oyunlarda kapanıyor restart atıyor.

Baska bir ekran kartı ile deneyip %100 emin olmam lazim sizce ne yapmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…