Xbox PC PC dahil Gamepass ürün anahtarı 12 TL

1 hafta kesin omru var o zaman?

Kodun kullanma suresini bahsediyorum. Ustteki soru saçma olmus olabilir.

Son düzenleme:
Evet, Microsoft Store uygulaması yeni hesap Xbox uygulaması ana hesap olarak tanımlanmış olduğu takdirde oyunu ana hesap için kayıt ediyor iken aktivasyonunu yeni hesap üzerinden işliyor.
Şimdi 1 yıllık için 800 TL ye açtığım yeni hesapla Microsoft tan oturum açacağım. Daha sonra Xbox uygulamasından eski ana hesabıma geçiş yapacağım doğru mu 😅 peki Xbox hesabınız Microsoft hesabınızdan farklıdır derse sorun oluyor mu

Gençler yüzde 40 indirimli 3aylik ültimate kodu kendi hesabımdan kullanabiliyor muyum? Alıp deneyen var mi?

800 TL olan sadece konsol içinmiş boşuna heveslenmişim😅

11 tl lik ürünü aldım denemek için. 14 günlük kodu verdi yeni açtığım hesaba tanımladım ama Xbox uygulamasından ana hesabımla giriş yapınca gamepass üyeliği al diyor. Siz nasıl yaptınız ben yapamadım.
Şimdi 1 yıllık için 800 TL ye açtığım yeni hesapla Microsoft tan oturum açacağım. Daha sonra Xbox uygulamasından eski ana hesabıma geçiş yapacağım doğru mu 😅 peki Xbox hesabınız Microsoft hesabınızdan farklıdır derse sorun oluyor mu

Aktif ettim şu anda ama kredi kartı bilgilerimi girmek zorunda kaldım direk kod olarak girilince aktif olmuyor yinelenen ödeme yöntemi istiyor kullanan arkadaşlar gün bitince iptal etmeyi unutmayın yoksa üzülürsünüz :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı