R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar, Epic Games uygulamasında yükleme yaparken PC dondu bende reset attım. Artık anakart ekranında kalıyor BIOS'a da giremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar, Epic Games uygulamasında yükleme yaparken PC dondu bende reset attım. Artık anakart ekranında kalıyor BIOS'a da giremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
KS KS R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #11 Aeroxs dedi: Anakart marka modeli ne. Genişletmek için tıkla... B450mdragon Artı 0 Eksi
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #12 raptor11 dedi: B450MDRAgon. Genişletmek için tıkla... RAM'lari sök tak yapmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 6 Kasım 2022 #13 BIOS'a girip HDD veya SSD ne kullanıyorsan gözüküyor mu kontrol et. Gözükmüyorsa anakart üzerinden SATA port değişimi yapıp tekrar test et. Artı 0 Eksi
BIOS'a girip HDD veya SSD ne kullanıyorsan gözüküyor mu kontrol et. Gözükmüyorsa anakart üzerinden SATA port değişimi yapıp tekrar test et.
KS KS R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #14 CillianMurphy dedi: BIOS'a girip HDD veya SSD ne kullanıyorsan gözüküyor mu kontrol et. Gözükmüyorsa anakart üzerinden SATA port değişimi yapıp tekrar test et. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı biosa giremiyorum Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: BIOS'a girip HDD veya SSD ne kullanıyorsan gözüküyor mu kontrol et. Gözükmüyorsa anakart üzerinden SATA port değişimi yapıp tekrar test et. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı biosa giremiyorum