PC donuyor ve ekran gidip geliyor

PSU 600W Xigmatek markası dandik mi acaba?

PSU'da yeterli geriye tek çözüm farklı ekran kartı ile denemek yapacak bir şey yok maalesef. Sanırım RX serisi ekran kartlarında çok yaygın bir durum :( bütün gün Technopat'ta takılan birisiyim hergün en az 2 tane RX ekran kartı sorunu ile ilgili konu açılıyor.

PSU'da yeterli geriye tek çözüm farklı ekran kartı ile denemek yapacak bir şey yok maalesef. Sanırım RX serisi ekran kartlarında çok yaygın bir durum :( bütün gün Technopat'ta takılan birisiyim hergün en az 2 tane RX ekran kartı sorunu ile ilgili konu açılıyor.

Aynen.
Birazdab 20.4.2 sürümüne geçeceğim o surumde duzeltildigini duydum size de sonucu paylasirim.

Aynen.
Birazdab 20.4.2 sürümüne geçeceğim o surumde duzeltildigini duydum size de sonucu paylasirim.
Ben kullanıyorum o sürümü suan gerci dünn tekrar kurulum yaptım driverda
Aslında rtx 2060 la test yaptım ama çok kısa 30 40 dkka mesela warzone hata alıyorum oynuyamıyorum ama arkadaşın ekran kartı 0 sıkıntı oynadım ama kısa süre

Ben kullanıyorum o sürümü şu an gerci dünn tekrar kurulum yaptım Driver'da.

Aslında RTX 2060 la test yaptım ama çok kısa 30 40 dkka mesela Warzone hata alıyorum oynayamıyorum ama arkadaşın ekran kartı 0 sıkıntı oynadım ama kısa süre.

Ekran kartından dolayı sorunu yaşıyorsun :( yapacak bir şey yok.

Cümleten selam arkadaşlar. Galiba sorunu çözdüm galiba diyorum çünkü emin değilim. Ekran kartını çıkarıp diğer slota taktım iki gündür kullanıyorum henüz sorun çıkmadı. Bir müddet daha test edeceğim eğer sorun çıkmazsa size tavsiye edebileceğim çözüm budur.

Cümleten selam arkadaşlar. Galiba sorunu çözdüm galiba diyorum çünkü emin değilim. Ekran kartını çıkarıp diğer slota taktım iki gündür kullanıyorum henüz sorun çıkmadı. Bir müddet daha test edeceğim eğer sorun çıkmazsa size tavsiye edebileceğim çözüm budur.
merhaba kardeşim biraz önce oyun oynarken gene ekran klavye gitti kasa calısıyor reset atmak zorunda kaldım bizi haberdar et sana zahmet
Rica ederim ne demek :)
iyi akşamlar diliyorum tekrardan rahatsız ediyorum benim işletim sistemim windows 10
Rica ederim ne demek :)
iyi akşamlar kardeşim rahatsız ettım gene benım windows sürümüm windows 7 den windows 10 a yukseltme senc esorun bundan kaynaklı olabilrmi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı