PC donuyor ve ekran gidip geliyor

Yüksek evet yeni fan alırım ama oyunlarda derece yükselmiyor en fazla 60 dereceye çıkıyor ve sistemim 5 6 aylık oyundan atma donma gibi hatalar alıyorum yukarıda belirtmiştim 60 derece sıcaklıkta bu hataları alabiliri miyim acaba.

60 derecede sıkıntı yaşamazsın ama 80 derece üstü sıkıntılıda düşük sıcaklıklarda sistemin kilitlenmesi çok garip RAM'lerden şüpheleniyorum hata falan çıkmamış olabilir RAM'lerin aynı model marka olduğuna emin misin? Eğer farklı RAM'ler varsa sıkıntı yarabilir.

60 derecede sıkıntı yaşamazsın ama 80 derece üstü sıkıntılıda düşük sıcaklıklarda sistemin kilitlenmesi çok garip RAM'lerden şüpheleniyorum hata falan çıkmamış olabilir RAM'lerin aynı model marka olduğuna emin misin? Eğer farklı RAM'ler varsa sıkıntı yarabilir.

Sistem kapansa dedikleriniz doğru olabilir ama kasa kapanmiyor bu durumda ekrana goruntu gelmiyor ve ekran kartınin işiklari yaniyor bende.

GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ram lar 2 tane bundan ramları nasıl test ederım elımde yedek ramde yok

aynen ö
Sistem kapansa dedikleriniz doğru olabilir ama kasa kapanmiyor bu durumda ekrana goruntu gelmiyor ve ekran kartınin işiklari yaniyor bende.
yle kardeşim sistem kapanmıyor ekran klavye mosue çalımıyor ışıkalrı dahi yanmıyor bu hatayı bazen bende alıyorum
ayar
RAM'ler uyumlu çok garip bir durum yaşıyorsunuz. Ekran kartında overclock varsa stok değerlere geri getirin.
ayarlarıma hiç dokunmadım ama radeon software sorunlu diyorlar drıver sıkıntısı var dıyorlar olabilrimi

Aynen ö.

Yle kardeşim sistem kapanmıyor ekran klavye mosue çalımıyor ışıkalrı dahi yanmıyor bu hatayı bazen bende alıyorum.
Ayar.

Ayarlarıma hiç dokunmadım ama Radeon software sorunlu diyorlar Driver sıkıntısı var dıyorlar olabilirimi.

Oda bir ihtimal elinizdeki Driver'i kaldırıp 1-2 sürüm düşürmeyi deneyin.

Oda bir ihtimal elinizdeki Driver'i kaldırıp 1-2 sürüm düşürmeyi deneyin.
Onuda denedim ama sonuc hep hüsran psu olabilirmi ekran kartı biraz fazla voltaj tüketiyor ama onu nasıl test ederim bilmiyorum
Onuda denedim ama sonuc hep hüsran psu olabilirmi ekran kartı biraz fazla voltaj tüketiyor ama onu nasıl test ederim bilmiyorum
İnanın kafayı sıyırmak üzereyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı