PC eski diskten Windows açıyor

yusuf113X

Decapat
Daha fazla  
Şimdi yeni PC aldım ve eski PC'deki SSD'yi taktım. PC'ye ilk başlarda sorun yoktu, bir ara oyun indiriyordum. Çıktım, geldim, bir şeyler geldi, güncelleme falan. Evet'e bastım, PC yeniden başladı ve eski SSD'nin Windows'unu açtı. BIOS'tan falan eski SSD'yi ikinciye aldım, yenisini bire aldım ama düzelmiyor.

Şimdi yeni PC aldım ve eski PC'deki SSD'yi taktım. PC'ye ilk başlarda sorun yoktu, bir ara oyun indiriyordum. Çıktım, geldim, bir şeyler geldi, güncelleme falan. Evet'e bastım, PC yeniden başladı ve eski SSD'nin Windows'unu açtı. BIOS'tan falan eski SSD'yi ikinciye aldım, yenisini bire aldım ama düzelmiyor.

Kasayı açın. Eski SSD'yi çıkartın sistemi açın Windows gelince eski SSD'yi geri takın ve almak istediğiniz dosyaları alıp eski diski formatlayın. Formatlamak istemiyorsanız da boot edilemez hale getirebilirsiniz. Eski diskteki EFI bölümünü silmek yeterli olur muhtemelen.

Hocam eski taktığınız disk çıkartılınca Windows yeni diskinizden açılıyor mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı