Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 18 Kasım 2022 #1 Anakart Gigabyte GA-H61M DS2H İşlemci İ7-3770 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PC fanları dönüp duruyor anakartı denedim PSU'yu denedim sadece işlemci denemedim ancak işlemci de sorun olduğunu düşünmüyorum. Sizce sorun nerede?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PC fanları dönüp duruyor anakartı denedim PSU'yu denedim sadece işlemci denemedim ancak işlemci de sorun olduğunu düşünmüyorum. Sizce sorun nerede?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.481 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Kasım 2022 #2 Daha 2 gün önce kardeşimin bilgisayarının başına geldi. Yeni PSU alarak sorunu çözdüm. Başka PSU ile deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Daha 2 gün önce kardeşimin bilgisayarının başına geldi. Yeni PSU alarak sorunu çözdüm. Başka PSU ile deneme şansınız var mı?
KS KS Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 18 Kasım 2022 #3 Etandaloth dedi: Daha 2 gün önce kardeşimin bilgisayarının başına geldi. Yeni PSU alarak sorunu çözdüm. Başka PSU ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü PSU ile denedim. Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Daha 2 gün önce kardeşimin bilgisayarının başına geldi. Yeni PSU alarak sorunu çözdüm. Başka PSU ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü PSU ile denedim.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.481 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Kasım 2022 #4 Anakartınız üzerindeki kondansatörleri kontrol eder misiniz? Şişme vs. var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 18 Kasım 2022 #5 Etandaloth dedi: Anakartınız üzerindeki kondansatörleri kontrol eder misiniz? Şişme vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart ı 2.el almıştım ben çalışmıyor diye iade ettim, ettiğim kişi çalıştığını söyledi ve video attı. Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Anakartınız üzerindeki kondansatörleri kontrol eder misiniz? Şişme vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart ı 2.el almıştım ben çalışmıyor diye iade ettim, ettiğim kişi çalıştığını söyledi ve video attı.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.481 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Kasım 2022 #6 İşlemciyi deneyebileceğiniz bir anakart mevcut mu elinizde? Ancak deneme yanılma yöntemiyle sorunun kaynağını bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İşlemciyi deneyebileceğiniz bir anakart mevcut mu elinizde? Ancak deneme yanılma yöntemiyle sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
KS KS Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 18 Kasım 2022 #7 Etandaloth dedi: İşlemciyi deneyebileceğiniz bir anakart mevcut mu elinizde? Ancak deneme yanılma yöntemiyle sorunun kaynağını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciyi deneyeceğim anakart yok çünkü zor bulunuyor 1155 pin asıl sorum işlmeci böyle bir sorun yapar mı? Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: İşlemciyi deneyebileceğiniz bir anakart mevcut mu elinizde? Ancak deneme yanılma yöntemiyle sorunun kaynağını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciyi deneyeceğim anakart yok çünkü zor bulunuyor 1155 pin asıl sorum işlmeci böyle bir sorun yapar mı?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.481 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Kasım 2022 #8 Anakarttan kaynaklandığını düşünmekteyim. İşlemci kolay bozulabilen bir parça değil. Hemen suçu işlemciye atmak doğru olmaz. Artı 0 Eksi
Anakarttan kaynaklandığını düşünmekteyim. İşlemci kolay bozulabilen bir parça değil. Hemen suçu işlemciye atmak doğru olmaz.
KS KS Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 18 Kasım 2022 #9 Etandaloth dedi: Anakarttan kaynaklandığını düşünmekteyim. İşlemci kolay bozulabilen bir parça değil. Hemen suçu işlemciye atmak doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı kanıdayım fakat dediğim gibi anakartı gönderdiğim kişi deneyip sorun olmadığını söyledi ve video attı. Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Anakarttan kaynaklandığını düşünmekteyim. İşlemci kolay bozulabilen bir parça değil. Hemen suçu işlemciye atmak doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı kanıdayım fakat dediğim gibi anakartı gönderdiğim kişi deneyip sorun olmadığını söyledi ve video attı.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.481 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Kasım 2022 #10 Alheratzz dedi: Ben de aynı kanıdayım fakat dediğim gibi anakartı gönderdiğim kişi deneyip sorun olmadığını söyledi ve video attı. Genişletmek için tıkla... Elinde aynı karttan olup onunla video çekme ihtimali var. Video şahsen pek inandırıcı değil. Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Ben de aynı kanıdayım fakat dediğim gibi anakartı gönderdiğim kişi deneyip sorun olmadığını söyledi ve video attı. Genişletmek için tıkla... Elinde aynı karttan olup onunla video çekme ihtimali var. Video şahsen pek inandırıcı değil.