Rivero1 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Bilgisayarı formatlarken kurulum dosyası hatası verdi. Kurulumu iptal ettim PC'yi yine açtığımda ne BIOS ne de recovery açılmadı. Açtığımda BIOS için F4 ve recovery in F2'ye basın diyor basıyorum siyah ekran yanıp sönüyor. Basmasam da aynı şekilde.
Bilgisayarı formatlarken kurulum dosyası hatası verdi. Kurulumu iptal ettim PC'yi yine açtığımda ne BIOS ne de recovery açılmadı. Açtığımda BIOS için F4 ve recovery in F2'ye basın diyor basıyorum siyah ekran yanıp sönüyor. Basmasam da aynı şekilde.
KS KS Rivero1 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #11 EFI Shell dedi: Önce SSD'siz açın. Genişletmek için tıkla... USB belleği takarak çalıştırdım kurulum ekranı geldi şu an sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EFI Shell dedi: Önce SSD'siz açın. Genişletmek için tıkla... USB belleği takarak çalıştırdım kurulum ekranı geldi şu an sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.