PC gece açık bırakılır mı?

Muhteşem19

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Flight Simulator indirmeye başladım. Çok uzun sürüyor, bir dosyanın inmesi %20'si indi. 4 saatte kapatmak istemiyorum, gece açık bıraksam sorun olur mu?
Güç kaynağı: Cooler Master 700W V2

Microsoft Flight Simulator indirmeye başladım. Çok uzun sürüyor, bir dosyanın inmesi %20'si indi. 4 saatte kapatmak istemiyorum, gece açık bıraksam sorun olur mu?
Güç kaynağı: Cooler Master 700W V2
Bırakılır hocam sunucu diye bir şey var. Bilgisayarlar uzun süre çalışabilir. Ben 38 gün hiç kapatmadığımı biliyorum evdeki PC'yi.

Varsa indirme bittikten sonra bilgisayarı kapat seçeneğini etkinleştirin. Güç seçeneklerinde belli bir süreden sonra kapanma veya uyku ayarı süresi varsa onu da ayarlayın.

Hiçbir sıkıntı olmaz. Daha dün gece CS:GO'yu tekrar indirmek için gece açık bıraktım bilgisayarımı. Güç seçeneklerinden uykuyu da 3 saat sonrasına ayarladım. Sabah kalktığımda CS:GO tamamen inmişti ve uyku modundaydı. 🙂 Siz de gece açık bırakabilirsiniz ancak yukarıda da belirtildiği üzere indirme yaparken uyku moduna girerse indirme durur. Buna göre ayarlayın bilgisayarınızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı