PC Görüntü gelmeme Sorunu

betalifev1

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2015
Mesajlar
16
Arkadaşlar dün bilgisayarımı odadan odaya taşıdım gayet düzgün bi şekilde fakat kurarken dvi vga dönüştürücüsünün yalama yaptığını farkettim, kasaya bağlı kısmını söktükten sonra monitorden gelen kabloyu çekip çıkardım. Yeni bir dönüştürücü aldım. Bilgisayarı çalıştırdım ama görüntü gelmedi belki çekerken kabloyu zarar vermesinden diye başka bi kablo ile denedim yine de sorun düzelmedi. Sonra entegre ekran kartını kullanmayı deneyip yine görüntü alamayınca televizyonda hdmi ile denedim ama yine görüntü gelmedi çıldırmak üzereyim sizce problemin kaynağı nedir?
 
Yazılımsal olabileceğini sanmıyorum açıkçası, kasayı taşırken elektriğin kesilmesine bağlı anakart gitmiş olabilir, ya da RAM'lerde sorun oluşmuş olabilir, deneyebiliyorsanız başka RAM takarak deneyebilirsiniz. Bu arada slotları kontrol ediniz, bozulmuş bir tırnak da olabilir.
 
Monitörün powerini yakmis olabilirsin monitörün ayarlama yerlerindede ışıklar yanmiyorsa power'ı yakmissindir.

Konuyu tam olarak okuduğunuza emin misiniz? Tekrar okuyabilir misiniz okumazsanız da anlatayım, zaten televizyonda test edilmiş ve yine görüntü gelmemiş.
 
Konuyu tam olarak okuduğunuza emin misiniz? Tekrar okuyabilir misiniz okumazsanız da anlatayım, zaten televizyonda test edilmiş ve yine görüntü gelmemiş.
Monitörün poweri diyorum zaten müslüman kardeşim benim yazdığımı nasıl okuyorsun monitör poweri diye bir şey var bilmiyorsan yaz google benim başıma geldi monitörün poweri anladinmi simdi bak monitörün poweri.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı