PC hacklendi

yusufkaratass45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Windows Defender'im açık olmasına rağmen bir dosya sayesinde PC'me trojan bulaştı ve bellek taşması saldırısı yedim PC'ye hiçbir şekilde erişemiyorum. Açınca monitöre görüntü gelmiyor. Klavye mouse ışıkları yanmıyor ama kasadaki fanlar dönüyor.
Safe modda çalıştırmayı denedim ve bellek taşması hatası verdi. Orada hacklendigimi anladım.

Merhaba, Windows Defender'im açık olmasına rağmen bir dosya sayesinde PC'me trojan bulaştı ve bellek taşması saldırısı yedim PC'ye hiçbir şekilde erişemiyorum. Açınca monitöre görüntü gelmiyor. Klavye mouse ışıkları yanmıyor ama kasadaki fanlar dönüyor.
Safe modda çalıştırmayı denedim ve bellek taşması hatası verdi. Orada hacklendigimi anladım.

Kayıtlı kartın varsa dikkat et genelde Riot Steam ve Google hesaplarına el koymaya çalışırlar şifrelerini değiş çift faktörlü dogrulama koy format at kurtulursun. Defendera da asla güvenme programın olduğu dosyayı durdurur kitler programı sokar içeri antivirüs programı yükle.

Yanlış bilgi
@17kHerze Buca yıldır Defender kullanıyorum daha bir kere dediğini yaşamadım. Defender çok yeterli bir av.

Azıcık bilgisayardan anlayan bilir hocam, Defender bir işe yaramaz. Var mı yok mu belli değil. Klasik dünyaca bilinen virüsleri tutar gerisini ruhu duymaz. Türkiye sınır kapısından farkı yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Azıcık bilgisayardan anlayan bilir hocam, Defender bir işe yaramaz. Var mı yok mu belli değil. Klasik dünyaca bilinen virüsleri tutar gerisini ruhu duymaz. Türkiye sınır kapısından farkı yoktur.

Alakası yok.

12. Sırada tam puan aldığını görürsünüz.

USB bellekten temiz Windows yükle biçimlendir veya hepsini sil işaretle yükle.
Not:Basılı tut kapat açılırken F2 veya F12 vb. basılı tut bios yükleme gelmezse devamla tekrar et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı