PC harddiski bir görüyor bir görmüyor

Ömer Çerçi

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.

Bilgisayarıma yeni aldığım HDD'yi kurdum HDD'yi görüyor ama arada sıra görmüyor.
Oyun oynarken arada donuyor 30sn - 1 dk arası donma yapıyor sonra donma geçiyor.
Steam'den oyun indirirken disk hatası uyarısı veriyor buna bağlı olarak da Hard Disk Sentinel'den sağlık durumuna baktığım zaman %100 gösteriyor.
HD Tune'den yaptığım bad sectör taramasında HDD temiz çıkıyor kırmızı hücre yok.
Anakartan soketlerin yerini de değiştirip denedim yine aynı oldu.
Dedim kabloda bir hata vardır kabloyu da değiştirdim yine aynı hata sorunum yazılımsal mı yoksa donanımsal mı onu ögrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yazılımsal olabilir.bende aynı hatayı aldım tarama yapınca bi sorunda çıkmadı format attım 2 ay falan çok sağlıklı bi şekilde kullandım ama gene aynı şeyi almaya başladım

Yazılımsal olabilir. Bende aynı hatayı aldım tarama yapınca bir sorunda çıkmadı format attım 2 ay falan çok sağlıklı bir şekilde kullandım ama gene aynı şeyi almaya başladım.

Zaten yeni HDD'yi takmadan öne yeni SSD de aldım Windows SSD'ye yüklü oyunlar HDD de.
Yazılımsal olsa zaten yeni kurdum Windows'u çözebildin mi sen hatayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı