PC HDD'yi Görmüyor

mertdemir1903

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bugün almış olduğum bilgisayara format attım. Buraya kadar her şey normal fakat kurduktan sonra harddiski bilgisayarda göremedim. Ne yaptıysam bir türlü beceremedim.

IMG_20190619_232029.jpeg
IMG_20190619_231957.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle anlatayım. Bilgisayar bugün kargodan geldi. Eski bilgisayarımdaki bazı yedekleri almak için yeni aldığım harddiski eski PC'ye taktım. Orada görünüyordu ama orda format atmadım. Daha sonra Windowsu kurdum yeni bilgisayara. Format atarken eski HDD takılıydı. Daha sonradan yeni harddiski taktım fakat durum böyle oldu

Hocam şöyle anlatayım. Bilgisayar bugün kargodan geldi. Eski bilgisayarımdaki bazı yedekleri almak için yeni aldığım harddiski eski PC'ye taktım. Orada görünüyordu ama orda format atmadım. Daha sonra Windowsu kurdum yeni bilgisayara. Format atarken eski HDD takılıydı. Daha sonradan yeni harddiski taktım fakat durum böyle oldu
Windows 10'da farklı bir MBR yapısı var, diskleri tanımakta sorun çekmez, Windows 7 ise bazen format tanımsızlığı ya da bölüm kayıpları yapabilir. Bir format uyumsuzluğu söz konusu ve HDD'nin güç bağlantılarının düzgün olduğundan emin olun hocam.

Aygıt yöneticisinde disk görünüyor ordan devre dışı bırakıp tekrar devreye almayı dene aynı yerde özelliklerde bu aygıtı kullan seçenekleri filan var.
0.50 miyop :) Haklısın hocam, gözümden kaçmış. Muhtemelen disk biçimi bozulmuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı