Staken Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 175 5 Eylül 2020 #1 Selam öncelikle ben SSD almak istiyorum. Benim PC’de HDD var. Ben şimdi PC'nin hızlı açılması için Windows'u SSD'ye mi kurmalıyım? Lütfen yardım.
Selam öncelikle ben SSD almak istiyorum. Benim PC’de HDD var. Ben şimdi PC'nin hızlı açılması için Windows'u SSD'ye mi kurmalıyım? Lütfen yardım.
Çözüm Y Y yika38 5 Eylül 2020 Evet, SSD gerekli. SSD olmadan yapılacak ayarlar sadece belirli bir yere kadar etki eder, kökten çözüm için SSD şart. Evet, Windows'u SSD'ye kurmalısınız.
Evet, SSD gerekli. SSD olmadan yapılacak ayarlar sadece belirli bir yere kadar etki eder, kökten çözüm için SSD şart. Evet, Windows'u SSD'ye kurmalısınız.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 5 Eylül 2020 #2 Evet ve SSD'ye kurarsanız sadece hızlı açılmaz, Windows 10'u da çok rahat kullanırsınız. Artı 0 Eksi
Computer Hardware Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1.104 Çözümler 15 5 Eylül 2020 #3 Evet SSD'ye kurmalısınız. Artı 0 Eksi
DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #4 Staken dedi: Selam öncelikle ben SSD almak istiyorum. Benim PC’de HDD var. Ben şimdi PC'nin hızlı açılması için Windows'u SSD'ye mi kurmalıyım? Lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız SSD'nin okuma hızına bağlı. Artı 0 Eksi
Staken dedi: Selam öncelikle ben SSD almak istiyorum. Benim PC’de HDD var. Ben şimdi PC'nin hızlı açılması için Windows'u SSD'ye mi kurmalıyım? Lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız SSD'nin okuma hızına bağlı.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 5 Eylül 2020 #5 Evet, SSD gerekli. SSD olmadan yapılacak ayarlar sadece belirli bir yere kadar etki eder, kökten çözüm için SSD şart. Evet, Windows'u SSD'ye kurmalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, SSD gerekli. SSD olmadan yapılacak ayarlar sadece belirli bir yere kadar etki eder, kökten çözüm için SSD şart. Evet, Windows'u SSD'ye kurmalısınız.
Başar Birol Decapat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Eylül 2020 #6 Evet Artı 0 Eksi