PC hocası AMD GG6 vs. Xbox Series S

Meric.S

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2019
Mesajlar
156
Bu cihazlar arasında kaldım. Evimde bir adet RX570'li PC var. Ancak Warzone ve Cyberpunk en düşük ayarlarda çamur gibi görüntüde 50 FPS civarı alıyorum, bir de Valhalla'yı en düşük ayarlarda bile oynayamadım. Bunun dışındaki oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum (BF4, DotA 2, CS:GO vs)

PC'ye upgrade mı yapsam diye düşünürken gördüğüm GG6 PC bayağı karlı göründü ama monitörüm 144 Hz değil. Bu yüzden özellikle saydığım bu oyunlar için (Warzone, Valhalla vs) GG6 mı alsam yoksa aynı fiyata 144 Hz monitör + Xbox Series S mi mantıklı olur?

Benim şu anki fikrim: PC'nin avantajı Xbox'a göre biraz daha iyi görüntü kalitesi, FPS oyunlarda yüksek fov, kütüphanemde bulunan oyunları tekrar satın almamak ve Xbox'da olmayan bazı oyunların PC'de olması. Öte yandan PC alırsam monitör almak beni zorlar 60 Hz monitörle devam ederim ve halihazırda çok da kötü olmayan bir bilgisayarım var Xbox daha mı mantıklı diye arada kalıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf monitörden dolayı pcden vazgeçmek bence saçma olur hocam. Monitörü şimdi seğil birkaç ay sonra alırsınız en kötü, 60hz diye gözünüz kanayacak hali yok ya.
 
Hocam görüntü kalitesinde 2060 Xbox'dan daha iyidir diyorsunuz

up
Hocam ceza yedim o yüzden yazamadım kusura bakmayın. 2060 vs xbox performans açısından yapabileceğim bir yorum yok (evde 1050 li pc ve ps4slim kullanıyorum) Ama yapabilecekleriniz ve oynayabilecekleriniz açısından bilgisayar çok daha mantıklı bence. Ayrıca Game pass gold muydu neydi bi paket vardı, o paketle birlikte xbox oyunlarını da windowsda oynayabileceğinizi düşününce bence pc daha mantıklı.
 

Geri
Yukarı