PC HOCASI-GG1 mi, CYBER-1650S mi?

krmks

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, F/P olarak baktığımızda hangisini almak daha mantıklı?

GG1 alıp ileride geliştirme yapmak mı?

CYBER-1650S alıp tam donanıma -benim açımdan- sahip olmak mı? Yorumlarınızı bekliyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Cyber-1650S alıp tam donanıma -benim açımdan- sahip olmak mı? Yorumlarınızı bekliyorum:)

GTX 1650S'li almak daha mantıklı. GG-1'in SSD'si sorunlu ve anakartı o kadar iyi değil.

CYBER-1650S alıp tam donanıma -benim açımdan- sahip olmak mı? Yorumlarınızı bekliyorum:)
1650 ileride yükseltme yapılacaksa mantıklı değil. Çünkü birkaç şey değiştirmen gerekecek. diğerini almak yerine de 10400F ile 1660 vardı o alınmalı.

NOVA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Aradaki fark sorun olmazsa değer.

Cyber-1650S öneririm.Tek kötü yanı var o da bana göre kötü.Ryzen 5 3500 olması.6/6 olduğu için çok sevmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı