PC HOCASI-GG1 vs Pollux 3T-10

• Konuyu başlatan Reny.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 2.864
Pollux 3T-10 için ekran kartı stokları yok. Bu yüzden GG1 biraz daha iyi gibi geldi. RX 570 ASUS ROG STRIX olunca daha iyidir diye düşünmüştüm. Pollux 3T-10 dışında başka önerileriniz varsa bakabilirim. Ya da 4500TL içinde toplama da olabilir.

Pollux 3T-10 için ekran kartı stokları yok. Bu yüzden GG1 biraz daha iyi gibi geldi. RX 570 ASUS ROG STRIX olunca daha iyidir diye düşünmüştüm. Pollux 3T-10 dışında başka önerileriniz varsa bakabilirim. Ya da 4500TL içinde toplama da olabilir.

Fiyatı 4.6-4.7 K arası.

Fiyatı 4.6-4.7 K arası.

Sağolun.

Fiyatı 4.6-4.7 k arası.

Anakart çok iyi değil istersen 1650S Gaming X yerine başka markanın 1650S'ini de tercih edebilirsin.
Diğer parçalar içinde öneriniz var mıdır?
Diğer parçalar derken? Anlamadım.

4500. 4700'e kadar çıkartabilirim belki.
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ranker Virgo RGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Tam 4800 felan yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı