- Makaleler
- 4
FSP'nin üretimi olması lazım.Vento "türk malı" diye biliyorum. Ben olsam bende almazdım![]()
FSP'nin üretimi olması lazım.Vento "türk malı" diye biliyorum. Ben olsam bende almazdım![]()
Vento | Hakkımızda Buyrun. Galiba türk malı.FSP'nin üretimi olması lazım.
Pollux 3T-10 için ekran kartı stokları yok. Bu yüzden GG1 biraz daha iyi gibi geldi. RX 570 ASUS ROG STRIX olunca daha iyidir diye düşünmüştüm. Pollux 3T-10 dışında başka önerileriniz varsa bakabilirim. Ya da 4500TL içinde toplama da olabilir.
![]()
ASUS Prıme H410m-k Ddr4 2933/2133 Mhz Dvı-d Matx 1200p - Fiyatı, Yorumları
ASUS Prıme H410m-k Ddr4 2933/2133 Mhz Dvı-d Matx 1200p yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fiyatı 4.6-4.7 K arası.
![]()
ASUS Prıme H410m-k Ddr4 2933/2133 Mhz Dvı-d Matx 1200p - Fiyatı, Yorumları
ASUS Prıme H410m-k Ddr4 2933/2133 Mhz Dvı-d Matx 1200p yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fiyatı 4.6-4.7 k arası.
Diğer parçalar derken? Anlamadım.Diğer parçalar içinde öneriniz var mıdır?
Sağolun.
Senin bütün bütçen ne kadar?Sağolun.
Senin bütün bütçen ne kadar?
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe4500. 4700'e kadar çıkartabilirim belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.