PC hocası-GG12 vs ESPOR-4070

YasinGnd

Femtopat
Merhaba arkadaşlar öncelik ile ben yeni bir sistem alacağım ama kararsız kaldım. Bu sistemlerden kullanan arkadaşlar var ise bilgi vermesi iyi olur 1 hafta içerisinde almayı planlıyorum. Ek olarak arkadaşlar ben bu sistemi aldıktan sonra 3-5 sene sistemde güncelleme yapmayı dusunmuyorum. O yuzden almışken 1 sefer almak istedim ve. Şu an da Gigabyte G24F-2 monitörünü kullanıyorum 1080p de darboğaz yapar mı? Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ama sistemi değiştirdikten sonra hikayeli oyunları oynayacagım yüksek çözünürlükte ve kalitede oynayacağım. 1. sistem beni üzer mi çünkü baktığım karşılaştırmalarda 7800XT RTX 4070 Ti ile benzer FPS değerlerini veriyor. Ve DDR5 sistem gelecek için mantıklı mı yoksa aradaki farka degmez mi?

1.sistem (bu sistem dışarıdan toplamaya göre çok uyguna denk geliyor)
2. sistem
3.sistem
4.sistem
5.sistem
Bu sistemlere ek olarak: Thermalright Aqua Elite 240 sıvı soğutma ve bir ihtimalle 32 GB RAM dusunuyorum ama kararsız kaldım.

4070SÜPErli sistemler gelebilir şu 2 içerisinde.

Kusura bakma dediğini anlamadım şu iki içerisinde derken ne demek istedin.

4070 Super olsa 7800XT alinmaz diyecektim fakat bu durumda 7800XT daha mantıklı duruyor. DDR5 kesinlikle değer bu arada.

Sistemlere bakıyorum fakat 4070 Super olan uygun fiyatlı bir sistem göremedim olan birkaç taneside DDR4 RAM var ve işlemcisi daha düşük.

Kusura bakma dediğini anlamadım şu iki içerisinde derken ne demek istedin.

Sistemlere bakıyorum fakat 4070 Super olan uygun fiyatlı bir sistem göremedim olan birkaç taneside DDR4 RAM var ve işlemcisi daha düşük.
2 gün içerisinde demek istemiştim herkes 29 kasımı bekliyor.
28-30 arası indirimlerde aldık aldık yani.

Eğer 4070 Super'li bir sistem çıkarsa uygun fiyatlı onu alacağım yoksa 1. sistemi alacağım RAM ve sıvı soğutucu ekleyip testlere baktığımda çok fazla bir fark yok aralarında.

Siz nasıl isterseniz, diğer sitelerde 37K'Ya falan var fakat bence diğer bileşenleri de kaliteli sistem çıkabilir o fiyatlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı