PC hocası-GG9 alınır mı?

Bir konuda daha fikrinizi sormak istiyorum RAM'i 32 GB seçmenin bir mantığı olur mu? Geleceğe yönelik bir hamle yapmış olur muyum yoksa 16 GB yeterli midir uzun süre.
Oyun için alıyorsunuz değil mi? 16 GB size gayet rahat yeter. İleride aynısından bir tane alıp takarsınız yanına 32 olur uzun süre kullanırsınız.

Oyun için alıyorsunuz değil mi? 16 GB size gayet rahat yeter. İleride aynısından bir tane alıp takarsınız yanına 32 olur uzun süre kullanırsınız.

Hem oyun hem de iş için kullanacağım iş konusunda genelde mail gönderimi Excel'de işlem tarzı şeyler yapıyorum çok ağır şeyler yapmıyorum.

Hem oyun hem de iş için kullanacağım iş konusunda genelde mail gönderimi Excel'de işlem tarzı şeyler yapıyorum çok ağır şeyler yapmıyorum.
Tamam o zaman yetecektir merak etmeyin.

Bir konuda daha fikrinizi sormak istiyorum RAM'i 32 GB seçmenin bir mantığı olur mu? Geleceğe yönelik bir hamle yapmış olur muyum yoksa 16 GB yeterli midir uzun süre.
16 GB uzun süre için yeterli değil. Bütçe varsa 32 GB yapabilirsin yoksa da sonradan kendin alıp takabilirsin sana kalmış. En basitinden GOW Ragnarok oynasan 16 GB RAM kafadan tüketiyor mesela.

16 GB uzun süre için yeterli değil. Bütçe varsa 32 GB yapabilirsin yoksa da sonradan kendin alıp takabilirsin sana kalmış. En basitinden GoW Ragnarok oynasan 16 GB RAM kafadan tüketiyor mesela.

Anladım hocam bu sistemde 32 GB seçeneği sadece Lexar diye bir marka ile var onun dışında yok maalesef.

x2 yapmak yerine 2x16 olarak lexar yapınca daha uyguna geliyor , ayrıca 6000mhz.
Daha mantıklı olmaz mı ? yoksa marka kötü mü , 5600 olsa da kingston mı alınmalı
Sadece hızına mı bakıyorsunuz? Lexar CL38, Kingston ise CL 30.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı