Elektronik PC hocası kulaklık ve mouse indirimi

Hakikaten ne söylemişler? Şu ekonomide 300TL'ye daha iyi bir mouse alamazdınız keşke iptal etmeseydiniz. Rtings incelemeleri gayet iyi bu farenin. Hatta, DeathAdder v2'den bile ufak farkla iyi olduğunu vurgulamışlar. Sensör gayet stabil, lift of distance sorunu yok, kablosu parakordumsu bir kablo, tıklama gecikmesi 7.5ms (15ms aşağısı iyi olarak kabul edilir), her el yapısına uygun.
Sadece 2 eksi yönü var: 1-Skatezler bir tık kötü 2-8000Hz kullanmak için yüksek seviye işlemci gerekiyor.
Ben uzun zamandır araştırıyorum. İnanın bana daha iyi seçeneğiniz yoktu.
Neden? Ne demişler?
Hocam omron anahtarlarının bozulması, driverının sıkıntı çıkarması, skatezlerin kötü olması ve en önemlisi içime sinmemesi.

Hocam Omron anahtarlarının bozulması, driverının sıkıntı çıkarması, skatezlerin kötü olması ve en önemlisi içime sinmemesi.

450 TL'ye DeathAdder V2 almayı düşünüyorum. Optik anahtarı olması, en iyi 2. Sensörü kullanması, çok tavsiye edilmesi almam için yeterli.

Omron switchlerin 50milyon tıklama ömrü var. Hali hazırda FPS oyunları için üretilmiş bir çok mouse Omron switchler kullanıyor. Buna vereceğim en büyük örnek Logitech x pro superlight’tır. Driver olarak razerdan daha iyi bir drivera sahip. İçinize sinmemesine saygı duyuyorum. V2 gayet iyi bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı