PC Hocası VGA 3 sistem açılmıyor

Emre.Sevimli

Hectopat
Daha fazla  
PC hocası VGA 3 aldım. Ek olarak Ryzen 5600 ekledim. PC hazır geldi ekran kartı dahi takılı güç kablosu ve HDMI'ı taktım ama ekran gelmiyor. Monitörde sorun yok. BIOS güncellemesinden mi kaynaklıdır yoksa tam mı takamadım? Yardım eder misiniz?

Yok hocam bu da işe yaramadı size bir resim yollasam sorunu çözme gibi bir şansınız var mıdır?

Hocam bunlar dışında bizim buradan söyleyebileceğimiz çok bir şey yok. HDMI'ı ekran kartının soketine taktınız değil mi? Anakarta taktıysanız ondan görüntü gelmiyor olabilir. Monitörün ayarlarına bakın belki HDMI modu seçili değildir VGA da kalmıştır. Bunlar da değilse aldığınız yere sorun geri göndermeniz gerekebilir.

Hocam bunlar dışında bizim buradan söyleyebileceğimiz çok bir şey yok. HDMI'ı ekran kartının soketine taktınız değil mi? Anakarta taktıysanız ondan görüntü gelmiyor olabilir. Monitörün ayarlarına bakın belki HDMI modu seçili değildir VGA da kalmıştır. Bunlar da değilse aldığınız yere sorun geri göndermeniz gerekebilir.
hocam yardımların için sağol ramleri halıya sürttüm elektrik akımına kapıldığı için sonra yeniden taktım ve hdmi ı yanlış kısma takmışım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı