PC Hocası'nın Rezilliği!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tip sistemlerin açılan sistem önerisi konusuna yazılan öneri mesajlarından pek bir farkı yok. Her sistem önerisini dikkate almadığımız gibi bu tip videoları da dikkate almayın.
Ama bu sistemleri yok çok iyi yok Mithrain diyerek alınıyor. Öneri sistemlerde bu parça iyi değil deniliyor adam almıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlemenize gerek yok. Bunun için deneyden falan bahsediyor. Videoyla bunun bağlantısı ne peki?

Eminim sosyalde yüzlerce kişi bu editörlerden daha bilgilidir. Fakat bu arkadaşlar işin ucundan tutmuş yürümüşler.

"Enayi çok olunca herkes tüccar kesilirmiş." Yorumlarda abi çok güzel video, abi çok bilgilendirici video falan diye yorumlar.

Anlatmak istediğimi yazıya dökemedim. Ama umarım mesaj ulaşır. 😁

Sistemlerini bilmiyorum ama bunlar aslında çok eğlenceli adamlar. Yorumlarda en çok beğeni alan yorumun isteğini yerine getirdikleri bir formatları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zaten bilen adam farklı kaynaklardan parça tavsiyeleri alır, aldığı parçaları yine farklı kaynaklardan karşılaştırır, ve kendi ihtiyaçlarına en uygun sistemi, en uygun parçalar ile toplar.

Burası da aynı şekilde. Tek siteye/foruma bağlı kalarak sistem veya parça toplamayın. Farklı sayfalara gidin, konu açın. Kimse sizin kim olduğunu bilmiyor. İnternette Anonimsiniz :)

Merhabalar, Youtube'da gezinirken bir kanala denk geldim, PC Hocası. 5 DK duramadım tilt oldum çıktım resmen. Kendilerini kral falan zannediyorlar galiba, öyle tavırları var. Topladıkları PC'yi piyasanın en kral PC'si ilan ediyorlar. PC'ye bakıyorum kalitesiz ürünleri doldurmuşlar. Bunlara güvenip bir şey alan arkadaşlar varsa yapmayın arkadaşlar, yazık.

Bir de şöyle bir videoya denk geldim:

MSI Afterburner'ın gösterdiği değerlere göre PUBG testinde olsun, Apex testinde olsun ekran kartı 85 derecelerde. İşlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %90 falan. Sistemde hem darboğaz yaşanıyor, hem de işlemci 80 derece, ekran kartı 85 derece. Buna rağmen ''sistem iyi iyi ehueheuheuhe 200 FPS'' deyip övüyorlar sistemi. Sizlerin de görüşlerini almak için açtım bu konuyu, sizin düşünceleriniz neler bu kanal hakkında.

Ya bir de şu arkaya koydukları müzik yok mu? Elim ayağım boşalıyor sinirden ya. Ulan zaten ekran kartı 85, işlemci 80 derece ne demek fırın mı çalıştırıyoruz anasını sattığımın yerinde? Bir de üstüne darboğaz ve antin kuntin markalar. Bunlar ekmek yedikleri parayı haketmiyorlar.

Webtekno , PC Hocası gibi kanalların topladığı sistemlere güvenmemek lazım . Hepsi bakkaldan alınacak kalitede PSU , rezalet kasa ve kronik sorunlu SSD kullanıp " uCuZa sİsTeM dİzDik yAw çOk iİ mOrUq bÖyLe ıŞıQlı mIşIqLı 200 eFpİyEs vErİyOr pAbCi' de "diye geziniyorlar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı