Samikaya Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 PC hoş geldiniz yazısında kalıyor. Sorun ne olabilir?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #2 Bilgisayarı temizleyip, format atın. Artı -1 Eksi
KS KS Samikaya Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 Faraenn dedi: Bilgisayarı temizleyip, format atın. Genişletmek için tıkla... Bundan önce kaç kere attım 2-3 hafta sonra gene aynısı oluyor. Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Bilgisayarı temizleyip, format atın. Genişletmek için tıkla... Bundan önce kaç kere attım 2-3 hafta sonra gene aynısı oluyor.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #4 Samikaya dedi: Bundan önce kaç kere attım 2-3 hafta sonra gene aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bilgisayarınızı iyice temizleyin. Ayrıca diskinize sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Samikaya dedi: Bundan önce kaç kere attım 2-3 hafta sonra gene aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bilgisayarınızı iyice temizleyin. Ayrıca diskinize sorun olabilir.
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #5 Bir arkadaş açmış bu konunun aynısından BIOS güncelleyerek halletmiş. Artı 2 Eksi
KS KS Samikaya Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #6 mssfxwas dedi: Bir arkadaş açmış bu konunun aynısından BIOS güncelleyerek halletmiş. Genişletmek için tıkla... mssfxwas dedi: Bir arkadaş açmış bu konunun aynısından BIOS güncelleyerek halletmiş. Genişletmek için tıkla... Link atarmisin? Artı 0 Eksi
mssfxwas dedi: Bir arkadaş açmış bu konunun aynısından BIOS güncelleyerek halletmiş. Genişletmek için tıkla... mssfxwas dedi: Bir arkadaş açmış bu konunun aynısından BIOS güncelleyerek halletmiş. Genişletmek için tıkla... Link atarmisin?
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #7 Samikaya dedi: Link atarmisin? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Laptop bazen "hoş geldiniz" ekranında takılı kalıyor Başlıkta yazdığı gibi laptop bazen hoş geldiniz ekranında takılı kalıyor. Güç düğmesinden kapattıktan sonra bir daha açmak durumunda kalıyorum. Bu durum iki günde bir oluyor, nasıl çözebilirim bu sorunu? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Samikaya dedi: Link atarmisin? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Laptop bazen "hoş geldiniz" ekranında takılı kalıyor Başlıkta yazdığı gibi laptop bazen hoş geldiniz ekranında takılı kalıyor. Güç düğmesinden kapattıktan sonra bir daha açmak durumunda kalıyorum. Bu durum iki günde bir oluyor, nasıl çözebilirim bu sorunu? www.technopat.net