PC için 100 TL ve altı Gamepad önerisi

Shagrat313

Centipat
Sağlıklı günler herkese. PS4'den PC'ye geçen biri olarak klavye ve Mouse'un bana göre olmadığını fark ettim. Kol yeter ki oyunda takılmasın ya da gecikme olmasın kafasındayım. Aslında iki-üç ay önce Monster Pusat alacaktım fakat fiyatı fazlasıyla tuzlu. 100 TL altına oyunda takılmayan gecikme yapmayan bir kol var mı pek eminde değilim. Öneriniz varsa beklerim. Tekrar sağlıklı günler.

100 TL'lik sıfır bulmanız zor. Fakat 2. el Logitech F310'lara yönelebilirsiniz. Ben şahsen kullanıyorum ve memmunum. Fakat kablolu ve titreşim özelliği yok. Onun dışında göze hoş duruyor, gecikme sorunu yok ve ele çok güzel oturuyor. Rahat hissetiriyor

Ben tavsiye değil ama uzak durman gereken bir gamepad söyleyeyim sana; Trilogic markasının gamepadlerinden uzak dur. Kablosuz bir modelini almıştım, önüne elimi koysam bağlantı kopuyordu. Bu kadar kanser bir şey görmedim hayatımda. Markayı aradım anlattım durumu. İade istemiyorum değişim yapın dedim değişim bile yapmadılar. Öylece çekmecemde duruyor, zamanında 70 TL'ye almıştım şuan 100 liranın üzerindedir. Paranı çöpe atmak istemezsin...

Ben tavsiye değil ama uzak durman gereken bir gamepad söyleyeyim sana; Trilogic markasının gamepadlerinden uzak dur. Kablosuz bir modelini almıştım, önüne elimi koysam bağlantı kopuyordu. Bu kadar kanser bir şey görmedim hayatımda. Markayı aradım anlattım durumu. İade istemiyorum değişim yapın dedim değişim bile yapmadılar. Öylece çekmecemde duruyor, zamanında 70 TL'ye almıştım şuan 100 liranın üzerindedir. Paranı çöpe atmak istemezsin...
Dikkate alırım dostum. Sağol.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı