PC için 1200 TL'ye gamepad önerisi

Kanka şarj olayı nasıl iyi mi, ayrıca ilk defa adını duyduğum bir site güvenilir mi?
Banggood en büyük ticaret sitelerinden birisi.

Bir çok alışverişim oldu.

Kullanıyorum efsane bir şey.

Kanka şarj olayı nasıl iyi mi, ayrıca ilk defa adını duyduğum bir site güvenilir mi?

Yaşamazsın, ben de 9.nesil aldım Amazon'dan, yanında aynı adaptörü aldım.

Kanka PC değil mi kullanıyorsun, ayrıca kimisi orijinal Xbox kolları için 9. nesil falan ayrıca USB adaptör alıp kullanabiliyosun diyor doğru bilgimi yoksa benmi yanlış anladım, belki de Bluetooth dongledan bahsetmişlerdir.

Çok oynamıyorum ilk olarak fakat kol çok iyi herhangi bir eksiği yok. PS kolundan ona geçince biraz alışamamıştım onun dışı şu an herhangi bir problem yok. Bangood güvenilir o siteden çok alışveriş yaptım ek vergi vs çıkmıyor.

1200 TL'ye en iyi ürün attığım ürün hocam.

Haklısın dostum sanırım bunu alacağım fikri olan var mı gamepadle ilgili iyi midir, 9.nesili aratırmı ergonomi açısından.
Xbox ile aynı dizayna sahip. Aratmaz.

Xbox 9.nesil kol
Öneririm hocam işinizi görür.

Xbox ile aynı dizayna sahip. Aratmaz.

Uzun süre kullanan var mı aranızda, bayağıdır kol bakıyorum kafama oturdu gibi bu kol dediğiniz gibiyse alacağım. Birkaç inceleme videosunada bakıyorum.

Uzun süre kullanan var mı aranızda, bayağıdır kol bakıyorum kafama oturdu gibi bu kol dediğiniz gibiyse alacağım. Birkaç inceleme videosunada bakıyorum.

Kol 1200 TL için en iyi kol. Başka seçenek yok zaten.

Beyaz rengi aşırı müthiş bu arada.

Aynen fazla bir seçenek yok karşıma siz önermeseniz çıkmazdı, yabancı sitelere uzak baktığım için. Şarjlı pillemi şarj oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…