Minimum GC30 alınmalı alınacaksa.Bence Gc20 v2 var Çok memunum Bütçeyi artirip alabilirsin
Bence GC20 V2 var çok memunum bütçeyi artirip alabilirsin.
1200 liraya 9.nesil alamazsınız zaten, 8.nesil olabilecek her koldan daha iyidir ama.Haklısın dostum sanırım bunu alacağım fikri olan var mı gamepadle ilgili iyi midir, 9.nesili aratırmı ergonomi açısından.
Battery Capacity: built-in 600mAh rechargeable Lithium batteryAynen fazla bir seçenek yok karşıma siz önermeseniz çıkmazdı, yabancı sitelere uzak baktığım için. Şarjlı pillemi şarj oluyor.
1200 liraya 9.nesil alamazsınız zaten, 8.nesil olabilecek her koldan daha iyidir ama.
Battery capacity: Built-in 600mAh rechargeable lithium battery.
Böyle belirtilmiş. Galiba siz şarj ediyorsunuz.
Kesin bilgi vermeyeyim ama.
Dahili pil galiba.İkinci el dostum 1600'e buldum, ama şu an atılan linkteki konsol kafama uydu onu alacağım büyük ihtimalle 900 TL falan, şarj nasıl oluyor onu öğrensem.
Şarjlı pillmi gerek yani.
Dahili pil galiba.
Aynı kolu attınız?GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için bu kol nasıl acaba aynı siteden buldum indirimle 1300'e denk geliyor.
Aynı kolu attınız?
Eki Görüntüle 1995847
Benim attığıma girin, kupona almak deyin hesap açıp. Sonra satın alım aşamasında 114 TL indirim yapar. Nakliye sigortası dahil edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.