- Makaleler
- 13
T4 Pro daha iyi.GameSir T4 Cyclon'e 2.4G Wireless gamepad, atmak istediğim kolun adı bu link de hata olmuş.
T4 Pro daha iyi.GameSir T4 Cyclon'e 2.4G Wireless gamepad, atmak istediğim kolun adı bu link de hata olmuş.
![]()
GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için
Yalnızca US$45.99, en iyi GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Vergi dahil fiyatı gösteriyor.
114 TL yeni kullanıcı indirimi ile 950 TL falan.
Bayağı iyi gamepad.
Dolandırılmazsınız. Kaç TL ödediniz? Kupon ile aldınız dimi? Ayrıca nakliye sigortası yaptırdınız mı? Stokta var görünüyor hocam.Dostum attığın linkten baktım aynı kol indirdim uygulamasını, bilgilerimi falan girdim sipariş ettim tahmini teslim kasım'ın 30'u diyor, ayrıca ilk satın alımı ben yaptım dolandırılmam umarım sıkıntı çıkar mı, stokta yok tahmini çıkış Kasım'ın 30'u.
Dolandırılmazsınız. Kaç TL ödediniz? Kupon ile aldınız değil mi? Ayrıca nakliye sigortası yaptırdınız mı? Stokta var görünüyor hocam.
Dolandırılmazsınız. Kaç TL ödediniz? Kupon ile aldınız değil mi? Ayrıca nakliye sigortası yaptırdınız mı? Stokta var görünüyor hocam.
Yaptırmışsınızdır. Hayırlı olsun.Nakliye sigortası yaptırdım mı bilmiyorum 1140 TL'ydi indirim kupnu kullandım 1000 kusura denk geldi.
Çok oynamıyorum ilk olarak fakat kol çok iyi herhangi bir eksiği yok. PS kolundan ona geçince biraz alışamamıştım onun dışı şu an herhangi bir problem yok. Bangood güvenilir o siteden çok alışveriş yaptım ek vergi vs çıkmıyor.
Yaptırmışsınızdır. Hayırlı olsun.
Yaptırmışsınızdır. Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.