PC için 1200 TL'ye gamepad önerisi

Vergi dahil fiyatı gösteriyor.

114 TL yeni kullanıcı indirimi ile 950 TL falan.

Bayağı iyi gamepad.

Dostum attığın linkten baktım aynı kol indirdim uygulamasını, bilgilerimi falan girdim sipariş ettim tahmini teslim kasım'ın 30'u diyor, ayrıca ilk satın alımı ben yaptım dolandırılmam umarım sıkıntı çıkar mı, stokta yok tahmini çıkış Kasım'ın 30'u.

Dostum attığın linkten baktım aynı kol indirdim uygulamasını, bilgilerimi falan girdim sipariş ettim tahmini teslim kasım'ın 30'u diyor, ayrıca ilk satın alımı ben yaptım dolandırılmam umarım sıkıntı çıkar mı, stokta yok tahmini çıkış Kasım'ın 30'u.
Dolandırılmazsınız. Kaç TL ödediniz? Kupon ile aldınız dimi? Ayrıca nakliye sigortası yaptırdınız mı? Stokta var görünüyor hocam.

Dolandırılmazsınız. Kaç TL ödediniz? Kupon ile aldınız değil mi? Ayrıca nakliye sigortası yaptırdınız mı? Stokta var görünüyor hocam.

Nakliye sigortası yaptırdımmı bilmiyorum 1140 TL'ydi indirim kupnu kullandım 1000 kusura denk geldi.

Dolandırılmazsınız. Kaç TL ödediniz? Kupon ile aldınız değil mi? Ayrıca nakliye sigortası yaptırdınız mı? Stokta var görünüyor hocam.

Nakliyat sigortası yaptırmışım 18 TL.

Çok oynamıyorum ilk olarak fakat kol çok iyi herhangi bir eksiği yok. PS kolundan ona geçince biraz alışamamıştım onun dışı şu an herhangi bir problem yok. Bangood güvenilir o siteden çok alışveriş yaptım ek vergi vs çıkmıyor.

Dostum gamepadi aldım fakat stokta yokmuş tahmini çıkış Kasım'ın 30u diyor dolandırılma durumu vesaire olur mu?

Yaptırmışsınızdır. Hayırlı olsun.

Hocam hayırlı olsun derken yaptırmazsam sıkıntımı olur.

Yaptırmışsınızdır. Hayırlı olsun.

Hocam yaptırmayınca ne oluyor, lütfen cevaplayın içime su serpilsin gelir mi gamepad belirtilen tarihte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı