Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. PC için DualSense almak niyetindeyim. Steam dışında çalıştırmak için illaki DS4Windows gibi yazılımlar şart mı yoksa tak çalıştır yapabiliyor muyuz?
Ben xbox kolu satın aldım. İkisini de denedim xbox'unki daha rahat geldi. Pc oyunlarında haptic feedback falan bulman bir tık zor zaten. O yüzden dualsense tavsiye etmem.
Program sıkıntı değil ama çoğu oyunda tuşlar Xbox'ın dizilimine göre çıkıyor. Ezberleseniz bile bazı dans oyunlarında falan hangisi neredeydi diye düşünmek sıkıntı oluyor. En azından benim için.
Hocam steamınız varsa kontrolcü ayarlarından bir ayar var tam hatırlamıyorum aktif ettiğinizde pcnizdeki tüm oyunları DS4 ile oynayabiliyorsunuz gerek kalmıyor ekstra yazılıma. Steam veya Steam dışı bu yolla oynamadığım oyun yok. Eğer varsa da ben daha görmedim.
Edit: Bu arada DualSense'de var elimde DS4 nedense bana daha ele rahat geliyor.