PC için en iyi edit programı hangisidir?

omerars123

Femtopat
Daha fazla  
Kendim edit ve videolar duzenliyorum ve tum edit uygulamalari hakkinda yeterli bilgiye sahibim DaVinci olsun CapCut olsun after efects olsun. Sizce en iyi edit uygulamasi hangisi en guzel edit yapabileceğim? Zorluk onemsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Davinci resolve ve Hitfilm express, ücretsiz sürümleriyle sanırım üst düzey programlar. Tamamen ücretsiz ve açık kaynak olsun isterseniz de Shotcut, Kdenlive gibi güzel programlar da var.

Efekt yapacağım diyorsan After Effects. Uzun videolar çekeceğim diyorsan Premiere Pro. Diğerleri bunların alt kısımları oluyor asıl profesyonel programlar bu ikisi.
Ben ücretsizlerden bahsettim. Adobe'nin maliyetli çözümleri zaten herkes tarafından biliniyor.

Zorlugu onemsiz gorme bence. Bir uygulama ne kadar pratikse o kadar uzun vadede sana zaman kazandiriyor. Kucuk detaylar bile uzun vadede saatlerini calabiliyor. Ben After Effects ve Premiere kullanıyorum ama Affinity'de bakabilirsin cogu kisi oneriyordu benim Adobe'da presetlerim oldugu icin gecemiyorum. Onun disinda ücretsiz olarak edit ile ugrasiyorsan CapCut PC var cogu kisi tarafindan onerildi bana ama herhangi bir tecrubem yok o yuzden bir şey diyemeyecegim ayni zamanda DaVinci Resolve var ucretsizlere ek olarak. YouTube'da Onur Naci Ozturkler'i oneririm eger ogrenmek istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı