Mysmeh
Kilopat
Daha fazla
PS4 konsoluyla oynuyordum fakat onların 0ları pahalı geldi, çakmaları da güven vermedi. Genelde FIFA ve bazen hikayeli oyunlar için iş görmelik F/P gamepad istiyorum. Kablosuz olması şart değil ama olursa daha iyi olur.
ty.gl
ty.gl
www.monsternotebook.com.tr
Bu iki ürünü gördüm. Bunlar nasıldır ve hangisi daha iyidir? Hissiyatları PS4 koluna benzer mi? Bunlar yerine bu fiyat bantlarındaki yeni öneriler de alabilirim.
logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Gri Kablosuz Gamepad -940-000142 Joystick - Fiyatı, Yorumları
logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Gri Kablosuz Gamepad -940-000142 Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Pusat Clutch Gamepad (Siyah)
Pusat Clutch Gamepad (Siyah) ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!
Bu iki ürünü gördüm. Bunlar nasıldır ve hangisi daha iyidir? Hissiyatları PS4 koluna benzer mi? Bunlar yerine bu fiyat bantlarındaki yeni öneriler de alabilirim.