PC için F/P oyun kolu önerisi

Bütçe
max 1500

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
PS4 konsoluyla oynuyordum fakat onların 0ları pahalı geldi, çakmaları da güven vermedi. Genelde FIFA ve bazen hikayeli oyunlar için iş görmelik F/P gamepad istiyorum. Kablosuz olması şart değil ama olursa daha iyi olur.

Bu iki ürünü gördüm. Bunlar nasıldır ve hangisi daha iyidir? Hissiyatları PS4 koluna benzer mi? Bunlar yerine bu fiyat bantlarındaki yeni öneriler de alabilirim.

Konsoldan pek anlamam ama günümüzde F/P konsolların başarısız olduğunu düşünüyorum bence 2. el ya da Doubleshock adlı bir çakması vardı onu tercih edebilirsin.

Tavsiye edebilirim sitede gümrük sıkıntısı çıkmıyor el konsolu almıştım.

PS4 konsoluyla oynuyordum fakat onların 0ları pahalı geldi, çakmaları da güven vermedi. Genelde FIFA ve bazen hikayeli oyunlar için iş görmelik F/P gamepad istiyorum. Kablosuz olması şart değil ama olursa daha iyi olur.

Bu iki ürünü gördüm. Bunlar nasıldır ve hangisi daha iyidir? Hissiyatları PS4 koluna benzer mi? Bunlar yerine bu fiyat bantlarındaki yeni öneriler de alabilirim.
ps kolu mu xbox kolu mu istersin

PS kolunu tercih ederim ama F/P olarak Xbox daha iyiyse o da olur.

Attıklarımdan hangisi daha iyidir? Veya bu fiyatları daha iyi ne önerirsiniz? Daha çok FC 25 için bakıyorum.

Son düzenleme:
Pusat clutch kadar bütçeniz varsa 8bitdo ultimate 2c ve fantech shooter 3 arasında seçim yapın bence en iyi ikili bunlar bu fiyata.

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...04199862080780&utm_content=120204720475900780 xbox olarak bu gayet iyi playstationda ise orjinal kaliteli bi kol için en az 3-4k bütçe lazım orjinal olucaksa
Xbox düzeninde şu an fiyat bandında çok da güzel değil, ben de sahibim bu kola ama şu an çok daha güzel kollar var

Logitech'ler kötü, Monster da fiyatına göre daha iyileri var yani doğru mu hocam? Bu söylediğiniz iki kol arasında çok fark var mı hangisi daha iyidir?

Buradan alınır mı? Daha önce kullanmadığım bir site?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı