PC için F/P oyun kolu önerisi

Bütçe
max 1500

Buradan alınır mı? Daha önce kullanmadığım bir site?
Alınır, zaten satan firma bu Türkiye'de. Güvenilir bir site

Tamamdır hocam o zaman bunu alacağım. Yoktur değil mi kronik bir sıkıntı vs. çok hakim değilim bu ürünlere DualShock kullanıyorum yıllardır.

Tamamdır hocam o zaman bunu alacağım. Yoktur değil mi kronik bir sıkıntı vs. çok hakim değilim bu ürünlere DualShock kullanıyorum yıllardır.
Benim bildiğim kadarıyla yok, sadece ilk aldığınızda güncellemesi için kablo ile bağlamanız daha iyi olacaktır dongle ile yapması zor oluyor diye biliyorum

Tamamdır teşekkürler.

Hocam gale hall diye bir ürün var o nasıl bundan iyi mi yoksa fantech shooter 3 bu fiyat bandına en iyisi midir? Özellikle FC 25 için istiyorum onu da belirteyim.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

Hocam gale hall diye bir ürün var o nasıl bundan iyi mi yoksa fantech shooter 3 bu fiyat bandına en iyisi midir? Özellikle FC 25 için istiyorum onu da belirteyim.
Hocam shooter 3 ve gale hall arasında çok büyük farklar yok. Sanırsam gale hall'ın pc uygulama avantajı var ama trigger deadzone'u biraz daha fazlaydı diye hatırlıyorum bir de 4 arka butonu var gale hallın. İlerde farklı oyunlar için ve kolay ayar yapmak için belki biraz daha mantıklı olabilir gale hall ama yarış oyunu tarzı şeylere yönelirseniz de shooter 3 daha iyi bir konuma geliyor. Sadece fc 25 içinse pek fark etmiyor bence. Normalde önerilerim dışında olma sebebi sadece trigger deadzone'u biraz daha fazla olduğu içindi ben sadece yarış oyunu oynadığım için ona göre tercih yapıyorum genelde, oynadığım oyunlarda iyi performans veren kollar daha hassas olduğu için genelde

Buradan alınır mı? Daha önce kullanmadığım bir site?
site güvenilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı