PC için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kida
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 1.480

kida

Decapat
Daha fazla  
Açıkçası bütçeye çok fazla aşılmadığı sürece takılmıyorum. Önem verdiğim nokta, özellikle koltukta otururken yaklaşık 1.5–2 metre mesafeden gecikmesiz bir deneyim yaşamak. Şu anda orijinal olmayan PS Gamepad'leri kullanıyorum ve ciddi derecede gecikme yaşatıyorlar, bu da oldukça sinir bozucu oluyor. Ayrıca driver kurulumları zor olmayan bir ürün arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Açıkçası bütçeye çok fazla aşılmadığı sürece takılmıyorum. Önem verdiğim nokta, özellikle koltukta otururken yaklaşık 1.5–2 metre mesafeden gecikmesiz bir deneyim yaşamak. Şu anda orijinal olmayan PS Gamepad'leri kullanıyorum ve ciddi derecede gecikme yaşatıyorlar, bu da oldukça sinir bozucu oluyor. Ayrıca driver kurulumları zor olmayan bir ürün arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Ben beyazını kullanıyorum gayet memnunum hem ergonomik eli hiç yormuyor hem de direkt bağlayabiliyorsun. Kabloyla bağlayabilirsin bilgisayara fakat kablosuz kullanacağım dersen şarjlı pil ve aparatıda almanı öneririm. 4 adet şarjlı pil bir adet şarjlı pili şarj edecek aparat alırsın biri bittiğinde diğerini takar öyle oynarsın ben öyle yapıyorum.

Fantech, 8bitdo, Easysmx , Gamesir , Flydigi, Gulikit bunlara bakabilirsin.

Ben beyazını kullanıyorum gayet memnunum hem ergonomik eli hiç yormuyor hem de direkt bağlayabiliyorsun. Kabloyla bağlayabilirsin bilgisayara fakat kablosuz kullanacağım dersen şarjlı pil ve aparatıda almanı öneririm. 4 adet şarjlı pil bir adet şarjlı pili şarj edecek aparat alırsın biri bittiğinde diğerini takar öyle oynarsın ben öyle yapıyorum.

Yukarıda söylediklerim var iken 9.nesile yönlenmek mantıksız olur, kötü ürün tabiki değil bende kendim 9.nesil kullanıyorum ama benim aldığım zaman bu yeni teknoloji ürünler çıkmamış ya da yaygın değildi. 9.nesilde er ya da geç drift problemi olacak kendimdeki ürün içinde konuşuyorum.
Halleffect olan drift problemi kaldırılmış ürünler varken 9.nesil almanın mantığı yok.

Gamesir cyclone 2, gamesir supernova, gulikit kk3 max, gulikit kk3 pro, aliexpressten bakarsanız da flydigi direwolf 3 üzmeyecek kollar

Aliexpresstr aolion k20 isimli bir kol da var özellikleri çok iyi ve fiyatı da mükemmel, gamer tech talk kanalı incelemişti kolu çok güzele benziyor ama emin olmadığımdan onu önerme konusunda kararsız kaldım. İncelemelerini izleyip bakabilirsiniz ona da

Fantech, 8BitDo, easysmx, GameSir, flydigi, gulikit bunlara bakabilirsin.

Yukarıda söylediklerim var iken 9.nesile yönlenmek mantıksız olur, kötü ürün tabii ki değil bende kendim 9.nesil kullanıyorum ama benim aldığım zaman bu yeni teknoloji ürünler çıkmamış ya da yaygın değildi. 9.nesilde er ya da geç drift problemi olacak kendimdeki ürün içinde konuşuyorum.
Halleffect olan drift problemi kaldırılmış ürünler varken 9.nesil almanın mantığı yok.

Ben 2 senedir kullanıyorum ve drift sorunu yaşamadım daha. Memnun kaldığım için önerdim. Linkini koyduğum üründe garantiye dair bilgi bulamadım ama Amazon'da hemen hemen aynı fiyata Microsoft Türkiye garantili kolda alınabilir ve herhangi bir problemde garantiye başvurulabilir. Garanti desteğini de es geçmemek lazım. Ayrıca belki daha ucuz ürünlere yönelinirse garanti desteği olsa bile muhattabını bulmak zor olabiliyor.

Son düzenleme:
MSI G30 V2 3 yıla yakındır kullanıyorum. Kutu içeriğinden dongle çıkıyor kablosu da çıkıyor şarjı 2-3 haftadan fazla gidiyor günde minimum 3 saat fifa oynuyorum. Herhangi bir gecikme falan yaşamadım. Direkt alıp kullan. Pil takma derdin dongle alma derdin yok.

F710 olabilir, hem kaliteli marka hem de kaliteli ürün. Bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Ben F310 kullanıyorum.

USB Dongle olmayan bir gamepad kullanmak gecikme yaratmaz mı bluetoothda.

Bu üründe sorun yaşayan çok kullanıcı gördüm.

F710 olabilir, hem kaliteli marka hem de kaliteli ürün. Bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Ben F310 kullanıyorum.

Haklı olabilirsin ama eski ürünler artık.

MSI G30 V2 3 yıla yakındır kullanıyorum. Kutu içeriğinden dongle çıkıyor kablosu da çıkıyor şarjı 2-3 haftadan fazla gidiyor günde minimum 3 saat FIFA oynuyorum. Herhangi bir gecikme falan yaşamadım. Direkt alıp kullan. Pil takma derdin dongle alma derdin yok.

Dediğin gibiyse harika.

USB dongle olmayan bir gamepad kullanmak gecikme yaratmaz mı Bluetooth'da.

Bu üründe sorun yaşayan çok kullanıcı gördüm.

Haklı olabilirsin ama eski ürünler artık.

Dediğin gibiyse harika.

Hocam masaüstü bir bilgisayarınız varsa zaten anakartta genelde Bluetooth özelliği olmadığı için harici USB şeklinde aparat almanız gerekiyor. Onu kasaya taktığınızda da kolu bağladığınızda direkt bağlanıyor. Ben kolu genelde hikayeli oyunlar oynarken kullanıyorum ve herhangi bir gecikme hissetmedim. Belki Online oyunlarda fark olabilir ama test etmedim dediğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı