PC için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kida
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 1.536
Hocam çünkü bu fiyat bandında tek bir özelliği var diğerlerinden üstün olduğu: Tetik titreşimi. Kalan özelliklerinin hepsi ama hepsi geride. Polling rate, abxy tuşlarınıj membran olması, hall effect veya tmr barındırmaması, dongle bile olmaması, hikayeli oyunlarda l3, R3 basılacak yerlerde işinizi kolaylaştırması adına bu tuşları atayacağınız arka tuşların olmaması, GameSir ürünlerine kıyasla şarj standının olmaması gibi nedenlerden ötürü belki de en F/P açısından kötü olan gamepad olabilir. Kol kötü değil sadece fiyatının adamı değil.

Hocam ben bu kadar detayı bilmiyorum belki dediğiniz gibi F/P açısından kötüdür fakat normal günlük hayatta hiçbir eksiklik hissetmedim kolda. Hikayeli oyunlarda da tuşlara atanacak kısayol açısından da bir sıkıntı yaşamadım hiç. Ben daha çok garanti desteği ve muhattabını bulmanın kolay olmasından dolayı tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben direkt internete yazıp güvenilir bir siteden göstermek amaçlı ekledim. Almak istersen en uygun fiyatı bul tabii.
Bu MSI ürünü güzel görünüyor ama eğer diyorsan ki daha iyi bir alternatif var, linkini gönder sana zahmet hocam direkt alırım. Daha önce amazon vb. alışveriş yapmadığım için biraz tereddütlüyüm, ama önerine güveniyorum.

Hocam ben bu kadar detayı bilmiyorum belki dediğiniz gibi F/P açısından kötüdür fakat normal günlük hayatta hiçbir eksiklik hissetmedim kolda. Hikayeli oyunlarda da tuşlara atanacak kısayol açısından da bir sıkıntı yaşamadım hiç. Ben daha çok garanti desteği ve muhattabını bulmanın kolay olmasından dolayı tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Gizala yani gamesir'ün satıcısı da garanti açısından güzel bir destek sunuyor, gerektiğinde değişim iade ve tamirinde sorunsuz bir hizmetleri var zaten. Bu fiyata çok daha uzun ömürlü kollar alınabilecekken benim tercihlerim arasına gitmezdi kesinlikle. Kendi açımdan konuşacak olursam ben yarış oyunu ağırlıklı oynuyorum oyunlarımı. Trigger deadzone'u ve sticklerin hassasiyeti bana kesinlikle yetmiyordu izlediğim videolarda

Gizala yani gamesir'ün satıcısı da garanti açısından güzel bir destek sunuyor, gerektiğinde değişim iade ve tamirinde sorunsuz bir hizmetleri var zaten. Bu fiyata çok daha uzun ömürlü kollar alınabilecekken benim tercihlerim arasına gitmezdi kesinlikle. Kendi açımdan konuşacak olursam ben yarış oyunu ağırlıklı oynuyorum oyunlarımı. Trigger deadzone'u ve sticklerin hassasiyeti bana kesinlikle yetmiyordu izlediğim videolarda
Önerin nedir link atabilir misin

Peki bunlar nasıl ürünler hocam

Önerin nedir link atabilir misin

Super nova güzel kol

Technopat Haberler

Geri
Yukarı