PC için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kida
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 1.518
Hayırlı olsun. Ben de aynı gamepadi kullanıyorum ve memnunum. Tetik tuşlarının iki kademeli olması çok kullanışlı. Yarış oyunlarında hall effecte geçiriyorum, silahlı oyunlarda kısa tetik mesafesi için micro switche geçiriyorum. Bu arada wireless dongleı şarj standının üstüne takabiliyorsunuz böylece kasada boşuna port işgal etmiyor.
Yalnız benim gamepadin ledleri yüksek parlaklığa alınca sapıtıyor, farklı renkler yanmaya başlıyor. @kida

Rgbler açık 6-8 saat deniyor ama hiç o kadar uzun kullanmadım. Bana göre daha uzun gibi geldi ama bilemiyorum
Hocam çok teşekkür ederim çok memnunum almak isteyen herkese tavsiye ederim

Hayırlı olsun. Ben de aynı gamepadi kullanıyorum ve memnunum. Tetik tuşlarının iki kademeli olması çok kullanışlı. Yarış oyunlarında hall effecte geçiriyorum, silahlı oyunlarda kısa tetik mesafesi için micro switche geçiriyorum. Bu arada wireless dongleı şarj standının üstüne takabiliyorsunuz böylece kasada boşuna port işgal etmiyor.
Yalnız benim gamepadin ledleri yüksek parlaklığa alınca sapıtıyor, farklı renkler yanmaya başlıyor. @kida
geçiş nasıl yapıyorsun hocam modlar arası

Hocam çok teşekkür ederim çok memnunum almak isteyen herkese tavsiye ederim
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın inşallah.

M yazıyor o sanırım nasıl anlayabilirim hangi modda olduğumu
Hayır hocam m olan tuş turbo modunu açmak için, tetik kilidi triggerların altında ufak bir çıkıntı var o kısım. Eğer dinput xinput geçişini diyorsanız o tuş kombinasyonuyla oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı