PC için gamepad önerisi

2xecc

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarda daha cok hikayeli oyunlar icin kullanmak uzere bir kontrolcu ariyorum. Şu ana kadar buldugum secenekler sunlar:
EasySMX X10.
8BitDo Ultimate 2C.
GameSir Nova Lite Wireless Controller.

Bu kontrolculer arasindan hangisini onerirsiniz veya benzer fiyat bandinda daha iyisi var midir?

Bilgisayarda daha cok hikayeli oyunlar icin kullanmak uzere bir kontrolcu ariyorum. Şu ana kadar buldugum secenekler sunlar:
EasySMX X10.
8BitDo Ultimate 2C.

Bu kontrolculer arasindan hangisini onerirsiniz veya benzer fiyat bandinda daha iyisi var midir?

Bütçe ne kadar ?

EasySMX X10.
8BitDo Ultimate 2C.

Nova 2 Lite modelini de ekle bana kalırsa Ultimate 2C'den hissiyat olarak çok daha üstün bir ürün.

Hocam Almanya'da yasiyorum o yuzden benzer fiyat yazmistim. 30 euro civari diyebilirim. Turkiye fiyatina bakinca 2000tl civari denilebilir sanirim

Gamesir Super Nova burada 2.5 civarında satılıyor, kendim de kullanıyorum. Güzel ürün bakın isterseniz. Orada ne kadar bilmiyorum ama.

Gamesir Super Nova burada 2.5 civarında satılıyor, kendim de kullanıyorum. Güzel ürün bakın isterseniz. Orada ne kadar bilmiyorum ama.
Biraz pahali gozukuyor hocam maalesef, cikabilirsem degerlendirecegim tesekkur ederim. Yazdiklarimin arasindan hangisini onerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı