O kadar diyorsunuz yani, gönlüm onda kalsa da bir bildiğiniz vardır bu kadar insan öneriyorsanız. Peki gizalada stok yoksa ve 4.5k 5K civarında vermek istemiyorsam super Nova ve Nova Lite 2 ürünleride Battle Axe Pro'dan iyi midir?
Ben daha iyi olduğunu düşünüyorum Nova ve Nova Lite modellerinin

O kadar diyorsunuz yani, gönlüm onda kalsa da bir bildiğiniz vardır bu kadar insan öneriyorsanız. Peki gizalada stok yoksa ve 4.5k 5K civarında vermek istemiyorsam super Nova ve Nova Lite 2 ürünleride Battle Axe Pro'dan iyi midir?

Supernova daha iyi Nova 2 lite bir tık daha kötü. Ikisinin ortasinda bir urun Battle Axe.

Şarj standı lazım değilse. Kunpeng 20 veya EasySMX X20 her türlü tüm işinin görür. Şarj standı istiyorsan da Battle Axe veya GameSir supernova bakman gerek.

İkisi arasında kalıp Super Nova tercih ettim. Pembe olduğundan diğer ekipmanlarla daha uyumlu oldu. Aralarında da bariz bir fark yok. Beğendiğinizi alabilirsiniz.

Rekabetci oyunlara daha uygun bir kol hocam, cok dogru olmaz alinmasi. Onun disi gayet iyi bir kol.

Şarj standı lazım değilse. Kunpeng 20 veya EasySMX X20 her türlü tüm işinin görür. Şarj standı istiyorsan da Battle Axe veya GameSir supernova bakman gerek.
Hocam ikiside birebir olmasada aynı fiyattalar
Ben gamesirden vazgeçmezdim herhalde ya. Adamlar yapıyor bu işi

TMR, optik switch tuşlar vs. dolu doluymuş Kunpeng aslında. Şarj standı da gereksiz gerçekten.

O zaman hocam atılanlarin hepsinden birini seçin hiçbiri pişman etmez
Hocam şarj standlı ürün olması zorunlu mu? Bu ürünler kendiliğinden dongle ve kablolu mu geliyor bir de bunu merak ettim.

Çünkü SuperNova, Nova Lite 2, ve Battle Axe Pro arasında kaldım seçeceğim birini. Birbirlerine karşı ne avantajı ne dezavantajı var kararlaştırıp alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı