Wingtaine
Hectopat
Daha fazla
Hepinize teşekkür ediyorum. Knt1 hocamında LB RB sizin için önemli demesinden sonra araştırıp izlediğim videolar sonrasında GameSir Supernova'da karar kıldım. Amazon desteği olması da ekstra tabii. 100 TL kupon ile 3175 TL civarına geldi.
Kol elime az önce ulaştı, çok şık ve trigger tuşlarının hissiyatı harika bence. Bilmem gereken ve yapmam gereken herhangi bir ayar, konfigürasyon var mıdır acaba? Kusura bakmayın sizleri de zahmet ettiriyorum ama çok teşekkürler tekrardan.
Supernova daha iyi tercih olur.
Gözünüze hangisi iyi geliyorsa alın.
Kafanız karışsın diye söylemeyim her üründe sorun olur ama Axe Pro'da şikayet duymuştum biraz sıkıntı çıkmasın size sonradan ayrıca ürün alırken bakacaginiz ilk şey sakın görünüş olmasın hocam bayağı bir araştırın donanımını öyle bakın.
Ben kalibrasyon ve LB RB tuslarinda sıkıntı yaşayanları gördüm sizin için önemli olan tuşlar aman dikkat edin.
GameSir stick kalitesi olarak daha iyi, supernova tercih ederim sahsen.
Kol elime az önce ulaştı, çok şık ve trigger tuşlarının hissiyatı harika bence. Bilmem gereken ve yapmam gereken herhangi bir ayar, konfigürasyon var mıdır acaba? Kusura bakmayın sizleri de zahmet ettiriyorum ama çok teşekkürler tekrardan.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: