PC için kablosuz gamepad önerisi

Yapacak bir şey yok.
Var aslında. Logitech F710 ara sıra 400'e düşüyor. Amazon da sürekli 40-50 TL kuponlar veriyor.
Rahatlıkla 400'e alınabilir. En en pahalı 450 olsun hadi. Bağlantı kopma sorunu diyecekler muhtemelen, uzatma kablosuyla kullanılabilir. En azından ölü bölgesi az. Git 150 liraya Rampage gamepad al buna 600 TL vereceğine. Aynı işi yapar.
 
PC için Xbox One harici kontrolcü önermiyorum. Evet pahalı, her şey gibi. İkinci el düşünürseniz bütçenize yakın yakalama ihtimaliniz mevcut. Logitech'ler dayanıklı, kaliteliler fakat arka tetik mesafeleri özellikle yarış oyunları açısından gaz ve fren ayarı konusunda kısa kaldıkları için bence yetersizler. DS zaten Xbox kontrolcüsünden daha ucuz değil ve PC'de faydalanamadığınız o güzel özellikler insanın canını sıkacak türden. Verdiğiniz paranın büyük bir kısmını o donanımlar oluşturuyor. Diğer daha uygun fiyatlı markalar ile ilgili zaten arkadaşlar ölü bölge konusunda değinmişler. Muhtemelen sticklerde de kısa süre sonra o ölü bölgelerdeyken bile titreme yapacaklar. Kısacası hepsinin pahalı olduğu piyasada paranızın hakkını alabileceğiniz en doğru ürünün Xbox1 kontrolcüleri olduğunu düşünüyorum.

Pil ile çalışması da bu arada daha büyük avantaj. Bunu bataryanın ömrü bittiğinde acı bir şekilde anlıyorsunuz. 2700MAh'lık 4 adet pili X360 kontrolcüleri kullandığım günden beri kullanıyorum. Standart bataryasının neredeyse 2-2.5 katı daha uzun süre gidiyor. İkisi bittiğinde diğer ikisini takıp bitenleri şarja takıp yolunuza devam ediyorsunuz. Öyle yorucu bir durum değil yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi arkadaşım zaten F710 istememiş. Bütçesi de belli ve kablosuz kol arıyor. İndirim kovalanabilir. Diğer bir alternatif ise Monster olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı