PC İçin kablosuz gamepad önerisi

Muhammed_Yusuf

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarda FPS oyunları (Rainbow Six: Siege örnek), futbol oyunları ve hikayeli oyunlar oynamak için bir gamepad arıyorum fakat bilgisayarımda Bluetooth desteği yok. USB dongle ile çalışan, kaliteli ve beni uzun süre götürecek fiyat-performans bir gamepad arıyorum. Önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Selam, bilgisayarda FPS oyunları (Rainbow Six: Siege örnek), futbol oyunları ve hikayeli oyunlar oynamak için bir gamepad arıyorum fakat bilgisayarımda Bluetooth desteği yok. USB dongle ile çalışan, kaliteli ve beni uzun süre götürecek fiyat-performans bir gamepad arıyorum. Önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben Fantech revolver 3 kullanıyorum çok da memnunum arka da programlanabilir 2 fazladan tuşda var tek kötü yanı L1 ve R1 bir tık sesli basıyor. Xbox dizilimi için de Fantech shooter 3 var arasındaki fark shooter da Bluetooth var arka tuşlar yok, revolver da Bluetooth yok ve dizilimleri farklı.

Ben Fantech revolver 3 kullanıyorum çok da memnunum arka da programlanabilir 2 fazladan tuşda var tek kötü yanı L1 ve R1 bir tık sesli basıyor. Xbox dizilimi için de Fantech shooter 3 var arasındaki fark shooter da Bluetooth var arka tuşlar yok, revolver da Bluetooth yok ve dizilimleri farklı.

Bu dediğiniz model USB dongle ile mi çalışıyor?

Bütçeniz ne kadar?

Bütçe gerçekten fiyatına değmediği sürece 2.000 TL üstünde olmasa iyi olur

Bu dediğiniz model USB dongle ile mi çalışıyor?

Bütçe gerçekten fiyatına değmediği sürece 2.000 TL üstünde olmasa iyi olur.

Evet ve bu Type-C ile Android telefon, nintende switch gibi yerler de kullanabilirsin.
Fiyatı da 1800TL.

Dongle resmi.

Dosya Ekleri

• 20250830_102353.jpg
    20250830_102353.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 15
  • 20250830_102341.jpg
    20250830_102341.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 16
Güzel duruyor gerçekten, bunu alsam beni ne kadar süre idare edebilir? Analogları vesaire sağlam mı?

Ona bir şey diyemem benim de ilk gamepadim ama uzun süre götüreceğini düşünüyorum gayet sağlam hissetirdi bana. Sadece bazı tuşlalr sessiz çalışıyor bir de beğenmediğim diğer özelliği şarj seviyesini göremiyorsun.

Güzel duruyor gerçekten, bunu alsam beni ne kadar süre idare edebilir? Analogları vesaire sağlam mı?

Bir de PlayStation 3 ve 4 uyumlu gösteriyor sitede doğru mudur?

İnternette inceleme yapan bir kanal da aynısını söyledi ama ben denemedim.

Tepki süresi nasıl kolun gecikme oluyor mu?

Gecikme olmuyor gibi geldi ama ben o kadar deneyimli bir oyuncu değilim hikayeli oyun oynadığım için çok dikkat etmiyorum. Analoglarda ölü bölge neredeyse yok L2 r2 tuşlarında biraz var.

Yorumlarda PS3 için çalıştığı söylenmiş PS4 de bir bilgig yok ama bence çalışacaktır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250830_103647_Chrome.jpg
    Screenshot_20250830_103647_Chrome.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
İnternette inceleme yapan bir kanal da aynısını söyledi ama ben denemedim.

Gecikme olmuyor gibi geldi ama ben o kadar deneyimli bir oyuncu değilim hikayeli oyun oynadığım için çok dikkat etmiyorum. Analoglarda ölü bölge neredeyse yok L2 R2 tuşlarında biraz var.

Yorumlarda PS3 için çalıştığı söylenmiş PS4 de bir bilgig yok ama bence çalışacaktır.

Tamam teşekkür ederim. Değerlendireceğim, başka öneri varsa alabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı