PC için kol önerisi

Xbox kolunu yaklaşık 9 ay deneyimledim. Oldukça rahat. Uzun süreli oyun deneyimlerinde parmağınız ağrımıyor. Tek sıkıntısı pil ile çalışıyor olması.

Şarj edilebilir pil öneriniz var mı hem pili şarj edecek apart ta lazım hangisi iyi szice.

Şarj edilebilir pil öneriniz var mı hem pili şarj edecek apart ta lazım hangisi iyi szice.
Fikrim yok. Şarj edilebilir pil kullanmadım hiç. Eğer normal pil kullanacaksanız ucuz olanlardan almayın, hemen bitiyor. A101, ŞOK gibi yerlerden kaliteli pil alın sizi bir hafta götürür. Ayrıca çok fiyat farkı yok.

GP Recyko Pro serisi kullanıyorum pilde valla tavsiye edebilirim kaliteli piller kendileri. Hem mouse, hemde gamepadimde severek kullanıyorum

Sarj aleti için de

Diyeceksiniz neden 4 pil önerdiniz ben şöyle yapıyorum 2 pil yedek şarjlı oluyor. Ne zaman biteceği belli değil pilin. Eğer biterse gidip hemen değişiyorum, biten pilleri de hemen şarja takıyorum böyle olunca hiç durmadan devam ediyorum.

Sizin fikirleriniz nedir kararsız kaldımmmm.
Kolarda bir fakrlılık yok sadece renk farkı var değil mi?

GP recyko Pro serisi kullanıyorum pilde vallahi tavsiye edebilirim kaliteli piller kendileri. Hem mouse, hem de gamepadimde severek kullanıyorum.

Şarj aleti için de.

Diyeceksiniz neden 4 pil önerdiniz ben şöyle yapıyorum 2 pil yedek şarjlı oluyor. Ne zaman biteceği belli değil pilin. Eğer biterse gidip hemen değişiyorum, biten pilleri de hemen şarja takıyorum böyle olunca hiç durmadan devam ediyorum.

Bayağı ucuza denk geliyor teşekkür ederim bende durecell bakıyordum.

Sizin fikirleriniz nedir kararsız kaldımmmm.
Kolarda bir fakrlılık yok sadece renk farkı var değil mi?

Bayağı ucuza denk geliyor teşekkür ederim bende durecell bakıyordum.

Hocam kolları Amazon'da alın orada uygun daha 2800 falandı galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı