PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

Apple'ın farkı kendi cihazına kendi yazılımını sağlamasıdır ve bu yüzden çok uyumlu ve kararlı çalışmasıdır cihazlarının yazılım ile. Yazılımdan kastım tabiki de ilk olarak iOS ve OS X :). Kolay, kolay yapmazlar bu istediğimizi.

@GAREZ
Linux sisteminin her ne kadar diğer şirketlerden kaynaklanıyor da olsa donanım desteği eksiği halen mevcut. MS; ABD'nin desteklediği ve bilinçli olarak yaygınlaştırdığı bir sistemdir. Bu yüzden desteği kolayca kapabilmektedir. Her ne kadar sistemlerin, yazılımların vb. bizi izlemesi ve kayıt altına alması olsa da en güvenli işletim sistemi BSD tabanlı ve türevi olan OS X sistemidir. Eğer özgür olsun isterseniz OpenBSD en güvenli açık kaynak işletim sistemidir. Ancak yazılım desteği vb. en iyi olan OS X işletim sistemidir.

@KemalALKIN
Aynen bende size katılıyorum. Ama İnşeAllah çıkar. Ama apple böyle devam ederse bence baya düşer çok cimri. Apple nin bi tane bilgisayarını almak istediğinde 2500tl acayip pahalı böyle giderse applenin tutulma oranı düşebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı