PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Arkadaşlar merhaba,

Hackintosh çalışmalarımız tam gaz devam ederken Change.org'da yeni bir kampanya başlattım. Kampanya, Apple'ın Mac OS X'u PC'ye çıkarmasını talep ediyor. İmzalayıp Apple'a sesimizi duyuralım. Lütfen kampanyayı imzalayın ve paylaşın:

PC için Mac OS X Yayınlansın

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Mackintosh'ları Mackintosh yapan zaten içindeki işletim sistemi değil mi? Apple bu işletim sistemini PC için kullanıma sunarsa o cihazların ne anlamı kalır? Çıkarsa tabi iyi olur boot moot uğraşmayız.
 
Attığınız adım bir başlangıç, tebrik ederim ama bunu tartışmaya açmalıydınız.
Bu başlangıç ile devam ederse bir sonuca varacağına inanmıyorum. Benim Forumuma önerim Türkiye'deki formlar ve genel tüm hackintosh formları bu kampanyaya ilişkin bilgilendirilmeli ve çekilmelidir daha genel ve kitlesel olmalıdır.
 
Steve Jobs hayatta olsaydı buna asla müsade etmezdi.

Machintoshu Machitosh yapan o donanımla tam uyumlu hızlı bir işletim sistemi. Donanım üreticisi birine bu teklifi sunmak saçmalıktır. Tıpkı microsoftun donanımlarının pek tercih edilmemesi gibi. Herkes işini yapsın mac özel kalsın.

Tüm bunlara rağmen yeni ceo nun pekte Steve Jobs anlayışında ve izinde olduğunu söyleyemem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı